To jo, to je základplysakmartin píše:Koby,dell jak to vidíte ? Já přeci nebudu vrážet 5-6000,- do nových světěl ! Pro mě žádný káblíky problém nejsou, pač já tam mračítka mám. Ostatně to je základ mít mračítka na e36, že ?

Já, protože pokud je dáš do vnitřku sklíček ( tak jak jsem je měl v minulosti, není to ono a nesvítí tak jak má, proto šli pryč ) pokud je dáš na sklíčka tak jako jsem to viděl i jinde vypadá to good ( tak to je řešené i v světlometech s AE od výrobce ), ale problém je ten že bez mračítek je vidět ten vršek u dobastlenejch AE, kable, rychlostahovačka nebo něco, proto tam rvou mračítka aby to schovali, pokoukej na německé fóra nebo obr. Většina tam právě dává radši celé světlomety s AE které mají AE řešeny jinak.Koby píše:Hele já do nových světel rozhodně nejduNehcci do toho auta vrážet takovýhle zbytečný prachy.
Hele a co je na těch kroužkách špatnýho? Viděl jsem 4 auta s dodělávanýma kroužkama a nikde žádný dráty nebyli vidětA mračítka neměl ani jeden. Kdo z vás vymyslel tenhle blud?
Taky jsem měl H7, měly oťukaný skla a chtěl jsem xenony, takže mám nakonec H1čkový světla s dodělanejma bixenonama a kroužkama.Slid píše:Docela by mne to zajímalo jak to máš? ale problém je u mne že mám H7 H7 čili žádná čočka, takže ty origo sklíčka tam musí být no.......
Asi to tak i dopadne, právě že jsem s H7 max spokojen a světla mám 2 roky stáré a svítěj top a na xenony se chystám, jen prostě se mi líbí ty AE no......Ale jak říkám pouze, aby to měo ten vzhled správnej a to maj světla FK nebo In pro a pak to je vidět i ve dne lehce, ale zase jsou to čočky.Jirka-328 píše:Taky jsem měl H7, měly oťukaný skla a chtěl jsem xenony, takže mám nakonec H1čkový světla s dodělanejma bixenonama a kroužkama.Slid píše:Docela by mne to zajímalo jak to máš? ale problém je u mne že mám H7 H7 čili žádná čočka, takže ty origo sklíčka tam musí být no.......
Jinak kdybych do toho měl jít znova, tak nechám H7, dám xenon jen do tlumenejch a na kroužky se vykašlu.
Stejně jsou vidět jenom v noci protože diody tolik nesvítěj i když mám 15000mCd.![]()