plysakmartin píše:Koby,dell jak to vidíte ? Já přeci nebudu vrážet 5-6000,- do nových světěl ! Pro mě žádný káblíky problém nejsou, pač já tam mračítka mám. Ostatně to je základ mít mračítka na e36, že ?
To jo, to je základ

Koby píše:Hele já do nových světel rozhodně nejduNehcci do toho auta vrážet takovýhle zbytečný prachy.
Hele a co je na těch kroužkách špatnýho? Viděl jsem 4 auta s dodělávanýma kroužkama a nikde žádný dráty nebyli vidětA mračítka neměl ani jeden. Kdo z vás vymyslel tenhle blud?
Slid píše:Docela by mne to zajímalo jak to máš? ale problém je u mne že mám H7 H7 čili žádná čočka, takže ty origo sklíčka tam musí být no.......
Jirka-328 píše:Slid píše:Docela by mne to zajímalo jak to máš? ale problém je u mne že mám H7 H7 čili žádná čočka, takže ty origo sklíčka tam musí být no.......
Taky jsem měl H7, měly oťukaný skla a chtěl jsem xenony, takže mám nakonec H1čkový světla s dodělanejma bixenonama a kroužkama.
Jinak kdybych do toho měl jít znova, tak nechám H7, dám xenon jen do tlumenejch a na kroužky se vykašlu.
Stejně jsou vidět jenom v noci protože diody tolik nesvítěj i když mám 15000mCd.![]()