Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Angel eyes z ebay.de

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Koby
Kontaktovat uživatele:

#201 Příspěvek od Koby »

Z mojeho učtu by to klidně jít mohlo, kdybych tam měl náký prachy :D J8 mám tech pár švestek v šuplíku :)

U mě by nebyl problém poslat tobě peníze na konto předem. Tzn. kdyby to takhle udělal každej a pak ty to hromadně odeslal jemu. S tim už by partnerka souhlasila ne? :) Lidi, snad si tady věříme ne? :( Je to řpece klub, uděláte kravinu a ste tady odepsaný...
Slid

#202 Příspěvek od Slid »

Tak to je jasné, že by se prachy poslaly na účet někomu kdo to pak nejednou odešle. :wink:
Koby
Kontaktovat uživatele:

#203 Příspěvek od Koby »

Slid píše:Tak to je jasné, že by se prachy poslaly na účet někomu kdo to pak nejednou odešle. :wink:

Ale to jo, jenomže Dell to podal tak, jakože by to měl nejdřív poslat ze svých prachů a pak bysme mu poslali prachy svý. A argumentoval tim, že by s tim partnerka nesouhlasila. Což na jednu stránku chápu. Tak jsem ho chtěl ujistit, že by to bylo přesně naopak. Nejdřív bysme poslali peníze a jemu ( aby měl tu záruku že nám nekoupí AE z dobrý vůle :) ) a ty by pak poslal do Německa. Je jasný, že by se to dělalo z jednoho učtu.
Koby
Kontaktovat uživatele:

#204 Příspěvek od Koby »

Změna celkové ceny na cca. 1000,-
plysakmartin

#205 Příspěvek od plysakmartin »

já bych v tom taky neviděl problém ! Pro mě taky není problém přepsat peníze na učet předem
dell

#206 Příspěvek od dell »

Jak píšete je rozumné. Poslal jsem mu dopis ještě jednou a počkám do zítřka, pokud neodpoví,potom mohu začít zkupovat vše co je označeno kup hned za 14,99€. Muselo by se to udělat po dvou sadách když nejde obědnat více najednou. Jen je škoda že se musí pošta a převod peněz platit vícekrát. Kdo má zájem pošlete mě zdělení na vfialka@atlas.cz. Pokud to takto provedeme, napíšu zájemcům číslo konta.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#207 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

dell píše:Jak píšete je rozumné. Poslal jsem mu dopis ještě jednou a počkám do zítřka, pokud neodpoví,potom mohu začít zkupovat vše co je označeno kup hned za 14,99€. Muselo by se to udělat po dvou sadách když nejde obědnat více najednou. Jen je škoda že se musí pošta a převod peněz platit vícekrát. Kdo má zájem pošlete mě zdělení na vfialka@atlas.cz. Pokud to takto provedeme, napíšu zájemcům číslo konta.

To je jednodušší snad najít jiného prodejce, s kterým se dá domluvit mailem. Já např. na ebay nemám account, tak jsem se s prodejcem zadních světel domluvil, že pošlu peníze předem a on mi to pošle. Vše proběhlo OK...
Koby
Kontaktovat uživatele:

#208 Příspěvek od Koby »

dell: To bych nedělal. čekáme na mail. jestli neodpoví, to taky lecos napoví..:(
dell

#209 Příspěvek od dell »

Koby
Kontaktovat uživatele:

#210 Příspěvek od Koby »

dell: To je ten z toho ebay?? Tak ejstli to vypadá opravdu takhle i ve dne tak do toho jdu na jistotu, i kdyby to mělo stát eště víc :)
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#211 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

To budou asi ty CCFL, ne?

EDIT: Tak nevím, ale stojí to 100 USD a dávají na to záruku 30 dní že to bude fungovat :lol:
dell

#212 Příspěvek od dell »

Slid

#213 Příspěvek od Slid »

Tak jsem tak přemýšlel a asi se na dobastlení AE vykašlu a půjdu do nových světel od In pro nebo FK Automotive, kde AE už jsou a vypadá to top.Příjde mi to lepší investice než tohle a stejně to nebude jako origo.Prostě ty AE v světlech od In pro a FK vypadaj úplně jinak.
Tak kluci, sorry :roll:
Koby
Kontaktovat uživatele:

#214 Příspěvek od Koby »

dell: Nevim, je mi to jedno :-) Když to bude svítit...
Koby
Kontaktovat uživatele:

#215 Příspěvek od Koby »

Slid píše:Tak jsem tak přemýšlel a asi se na dobastlení AE vykašlu a půjdu do nových světel od In pro nebo FK Automotive, kde AE už jsou a vypadá to top.Příjde mi to lepší investice než tohle a stejně to nebude jako origo.Prostě ty AE v světlech od In pro a FK vypadaj úplně jinak.

No, tak tě mažu ok? :( Máš náký ty tvoje světla a obrázku? Já se teda po tom moc nepídil, ale co jsem viděl, tak mi to příde strašnej tuzzing právě :(
Slid

#216 Příspěvek od Slid »

Koby píše:
Slid píše:Tak jsem tak přemýšlel a asi se na dobastlení AE vykašlu a půjdu do nových světel od In pro nebo FK Automotive, kde AE už jsou a vypadá to top.Příjde mi to lepší investice než tohle a stejně to nebude jako origo.Prostě ty AE v světlech od In pro a FK vypadaj úplně jinak.

No, tak tě mažu ok? :( Máš náký ty tvoje světla a obrázku? Já se teda po tom moc nepídil, ale co jsem viděl, tak mi to příde strašnej tuzzing právě :(

To mě právě více příjdou tyhle dodělávky :( A co jsem taky koukal tyhle AE se dávaj na sklíčka a ne dovnitř sklíček, čili budou vidět kablíky nahoře nebo prostě něco a každej tam cpe ty mračítka a to mě se teda nelíbí aby to nebylo vidět. :(

Jinak ty světla jsou třeba zde 22 černý samo.Vypadaj prostě jak origo,ale je tam AE tak jak to má být no......jinak na netu toho je dost
http://www.fun-tuning.cz atd.

http://www.autoworx.co.za/Images/InPro/11.jpg
http://cgi.ebay.de/Klarglas-Scheinwerfe ... dZViewItem
petto

#217 Příspěvek od petto »

tak já to udělm jako slid...nechcou se mi pak ještě kupovat mračítka abych zakryl drátky...akže sorráč kucííí
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#218 Příspěvek od JaraX »

taky na to seru, nebudu vrtat světla aby se pak mlžili.
plysakmartin

#219 Příspěvek od plysakmartin »

pěkně se nám to tady rozpadlo !!!!! :x
plysakmartin

#220 Příspěvek od plysakmartin »

Koby,dell jak to vidíte ? Já přeci nebudu vrážet 5-6000,- do nových světěl ! Pro mě žádný káblíky problém nejsou, pač já tam mračítka mám. Ostatně to je základ mít mračítka na e36, že ? :wink:
Odpovědět