Z mojeho učtu by to klidně jít mohlo, kdybych tam měl náký prachy J8 mám tech pár švestek v šuplíku
U mě by nebyl problém poslat tobě peníze na konto předem. Tzn. kdyby to takhle udělal každej a pak ty to hromadně odeslal jemu. S tim už by partnerka souhlasila ne? Lidi, snad si tady věříme ne? Je to řpece klub, uděláte kravinu a ste tady odepsaný...
Slid píše:Tak to je jasné, že by se prachy poslaly na účet někomu kdo to pak nejednou odešle.
Ale to jo, jenomže Dell to podal tak, jakože by to měl nejdřív poslat ze svých prachů a pak bysme mu poslali prachy svý. A argumentoval tim, že by s tim partnerka nesouhlasila. Což na jednu stránku chápu. Tak jsem ho chtěl ujistit, že by to bylo přesně naopak. Nejdřív bysme poslali peníze a jemu ( aby měl tu záruku že nám nekoupí AE z dobrý vůle ) a ty by pak poslal do Německa. Je jasný, že by se to dělalo z jednoho učtu.
Jak píšete je rozumné. Poslal jsem mu dopis ještě jednou a počkám do zítřka, pokud neodpoví,potom mohu začít zkupovat vše co je označeno kup hned za 14,99€. Muselo by se to udělat po dvou sadách když nejde obědnat více najednou. Jen je škoda že se musí pošta a převod peněz platit vícekrát. Kdo má zájem pošlete mě zdělení na vfialka@atlas.cz. Pokud to takto provedeme, napíšu zájemcům číslo konta.
dell píše:Jak píšete je rozumné. Poslal jsem mu dopis ještě jednou a počkám do zítřka, pokud neodpoví,potom mohu začít zkupovat vše co je označeno kup hned za 14,99€. Muselo by se to udělat po dvou sadách když nejde obědnat více najednou. Jen je škoda že se musí pošta a převod peněz platit vícekrát. Kdo má zájem pošlete mě zdělení na vfialka@atlas.cz. Pokud to takto provedeme, napíšu zájemcům číslo konta.
To je jednodušší snad najít jiného prodejce, s kterým se dá domluvit mailem. Já např. na ebay nemám account, tak jsem se s prodejcem zadních světel domluvil, že pošlu peníze předem a on mi to pošle. Vše proběhlo OK...
Tak jsem tak přemýšlel a asi se na dobastlení AE vykašlu a půjdu do nových světel od In pro nebo FK Automotive, kde AE už jsou a vypadá to top.Příjde mi to lepší investice než tohle a stejně to nebude jako origo.Prostě ty AE v světlech od In pro a FK vypadaj úplně jinak.
Tak kluci, sorry
Slid píše:Tak jsem tak přemýšlel a asi se na dobastlení AE vykašlu a půjdu do nových světel od In pro nebo FK Automotive, kde AE už jsou a vypadá to top.Příjde mi to lepší investice než tohle a stejně to nebude jako origo.Prostě ty AE v světlech od In pro a FK vypadaj úplně jinak. Tak kluci, sorry
No, tak tě mažu ok? Máš náký ty tvoje světla a obrázku? Já se teda po tom moc nepídil, ale co jsem viděl, tak mi to příde strašnej tuzzing právě
Slid píše:Tak jsem tak přemýšlel a asi se na dobastlení AE vykašlu a půjdu do nových světel od In pro nebo FK Automotive, kde AE už jsou a vypadá to top.Příjde mi to lepší investice než tohle a stejně to nebude jako origo.Prostě ty AE v světlech od In pro a FK vypadaj úplně jinak. Tak kluci, sorry
No, tak tě mažu ok? Máš náký ty tvoje světla a obrázku? Já se teda po tom moc nepídil, ale co jsem viděl, tak mi to příde strašnej tuzzing právě
To mě právě více příjdou tyhle dodělávky A co jsem taky koukal tyhle AE se dávaj na sklíčka a ne dovnitř sklíček, čili budou vidět kablíky nahoře nebo prostě něco a každej tam cpe ty mračítka a to mě se teda nelíbí aby to nebylo vidět.
Jinak ty světla jsou třeba zde 22 černý samo.Vypadaj prostě jak origo,ale je tam AE tak jak to má být no......jinak na netu toho je dost
http://www.fun-tuning.cz atd.
Koby,dell jak to vidíte ? Já přeci nebudu vrážet 5-6000,- do nových světěl ! Pro mě žádný káblíky problém nejsou, pač já tam mračítka mám. Ostatně to je základ mít mračítka na e36, že ?