tomba píše:Mam mensi problem se svym bmwE46 320d. Po nastartování motoru mi svítí mazaní jeste tak 3-4 vteriny.Cim to muze být?
málo oleje
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Ja mam to same a oleje tam mam dost. Olej se kontroluje a doleva pri teplem nebo studenem motoru protoze kdyz kontroluju pri teplem motoru tak je tam 2/3mezi ryskama a pri studenem je to na max.
sumak píše:Ja mam to same a oleje tam mam dost. Olej se kontroluje a doleva pri teplem nebo studenem motoru protoze kdyz kontroluju pri teplem motoru tak je tam 2/3mezi ryskama a pri studenem je to na max.
sumak píše:Ja mam to same a oleje tam mam dost. Olej se kontroluje a doleva pri teplem nebo studenem motoru protoze kdyz kontroluju pri teplem motoru tak je tam 2/3mezi ryskama a pri studenem je to na max.
už máš ten motor vyběhaný a ztrácí se tlak na klice a chvíli trvá než se dostane olej nahoru
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Pokud mas spravny olej, neni dlouho po predepsane vymene dle km, tak to muze byt i olej. cerpadlo, ktere konci svou zivotni drahu. Pokud nekdo v ramci setreni nevymenil olej. filtr, tak to muze byt take duvodem popsaneho stavu.
Ten clovek predemnou byl hovado kdyz jsem si vzal auto tak tam chybelo do max cca 3l oleje ale je mi zahadou ze v tu dobu uz nesvitila kontrolka. To 5 sec. sviceni zacalo az pozdeji. Jak se prosim projevuje vadny cerpadlo muze to bej ruznorody skrundani a zvuky jako s prostredka motoru?
Opotrebeny cerpadlo se pozna ta, ze nedava tlak. Muze davat jeste takovy, ze nesviti kontrolka trvale, ale po nastartovani chvili trva nez se dostane tlak k cidlu. Nejlepsi je misto cidla napojit tlakomer a zmerit kolik dava. Taky muze byt spatne cidlo a cerpadlo muze byt OK.
Aby vydavalo zvuky muselo by byt opravdu uz vysypany. Zubove cerpadlo je porad v oleji, takze zvuky, ktere by pripadne vydavalo po opotrebeni by stejne byly utlumeny tim olejem a prehluseny ostatnimi zvuky motoru.