Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vyhřívání sedaček
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Já mámLukas-NASA píše:nikdo s tim nemá zkušenosti??

-
- Klubové ID: 849
já myslel, že tam budeš dávat z tý 30 vyhřejvání sedáku komplet, tedy i s ovládáním, pak nebudou žádný potíže. Nebo máš káru vybavenou na výhřev a měl jsi jenom jiný sedáky? Nebo ti odešel výhřev a chceš ho jenom opravit tou výměnou. I tak to ovládání bude hodně podobný, velkej rozdíl ve výkonu toho výhřevu nebude, podle mne se to bude lišit jenom rozměrem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Určite mi prosim pošli foto,az vim do čeho jdu:) Delat to budu sice až po vánocích,ale musim se na to nejak připravit.Pokud budu mít probel,tak Ti napišu o radu!Fikop píše:Já mámLukas-NASA píše:nikdo s tim nemá zkušenosti??dodělával jsem si vyhříváni....sehnal jsem si origo sedačky s výhřevem z E36ky...jelikož měly trochu jiný odstín čalounění a byly v horším stavu tak jsem ty dečky musel namontovat do svých....obě sedačky mi trvalo předělat asi jeden den...byla to pěkná pakárna ale šlo to..hlavně si připrav klidné nervy
Jde o to žeto čalounění je přidělané takovýma očkama které jsou navlečené na drátkách co je v molitanu. Ty musíš všechny kroušky rozevřít, je jich tam asi 20 na každé části takže asi 40 na sedačce...pak pod čalounění položíš tu dečku a všechno pěkně zaděláš zpátky a to je to nejhorší
musíš navlíct ten kroužek na ty drátky a pak ho zmáčknout ať nezustane otevřený, pokud zustane trochu otevřený a vyvleče se z drátku tak ti to pak bude odstávat....kdyby něco tak se ozvi, můžu poslat i foto, zrovna mám 2ks sedaček rozdělané.

Blackmoon@seznam.cz Dikec
-
- Kontaktovat uživatele:
jj budu tam dávat z e30,mám origo kabeláž,spínače z e36-to už tam mám,ale sedačky mám bez výhřevu,tak to chi napravit:) Výkon bude sice menší,ale to zas tak nevadí,hlavně když to pujde.z3bmw píše:já myslel, že tam budeš dávat z tý 30 vyhřejvání sedáku komplet, tedy i s ovládáním, pak nebudou žádný potíže. Nebo máš káru vybavenou na výhřev a měl jsi jenom jiný sedáky? Nebo ti odešel výhřev a chceš ho jenom opravit tou výměnou. I tak to ovládání bude hodně podobný, velkej rozdíl ve výkonu toho výhřevu nebude, podle mne se to bude lišit jenom rozměrem.