Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 M-zrcátka origo vs. neorigo

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od dsvatos »

lupik píše:
dsvatos píše:
lupik píše:[quote="dsvatos"][quote="lupik"][quote="dsvatos"] Akorát mi přišlo že jsou asi původně z kupáka, protože jsem musel malinko roztáhnout dirky ve dveřích (měly trošku jinou rozteč děr).

hmm, tak kupátkový bys na sedan fakt nedal :wink:

Měl je tam Greg a mám je tam i já. Zvenku to nesedí tak o milimetříky a není to poznat. Stejně je tam ta těsnící guma a na ní si i to sedne pěkně. Je tam rozdíl v rozteči těch děr...

Ony se totiž dost blbě sháněj M3 sedanový zrcátka. Zas tak moc jich nejezdilo. Z kupáka sehnat jdou.

sakra, vždyť z kupé sou na bezrámový okna, a maš pravdu ty diry tam právě neseděj a vznikne z toho pěkně zbastlená hrůza :lol: :lol: ale když se ti to líbí :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Hrůza?? A to jsi četl kde?? :lol: Kdybych ti to třeba neřekl, ani bys to nepoznal... 8)[/quote]

no ja tu mam zrcátka z kupé a na sedan mě namontovat nejdou 8)[/quote]

Tak to bude rukama :wink: Na sedanu je už měl Greg než to rozštípl (ale nevím jestli o už tak koupil nebo dělal sám) a teď je tam mám já. Úprava děr mi trvala asi 5 minut jedny dveře...
lupik

#22 Příspěvek od lupik »

dsvatos píše:
lupik píše:
dsvatos píše:[quote="lupik"][quote="dsvatos"][quote="lupik"][quote="dsvatos"] Akorát mi přišlo že jsou asi původně z kupáka, protože jsem musel malinko roztáhnout dirky ve dveřích (měly trošku jinou rozteč děr).

hmm, tak kupátkový bys na sedan fakt nedal :wink:

Měl je tam Greg a mám je tam i já. Zvenku to nesedí tak o milimetříky a není to poznat. Stejně je tam ta těsnící guma a na ní si i to sedne pěkně. Je tam rozdíl v rozteči těch děr...

Ony se totiž dost blbě sháněj M3 sedanový zrcátka. Zas tak moc jich nejezdilo. Z kupáka sehnat jdou.

sakra, vždyť z kupé sou na bezrámový okna, a maš pravdu ty diry tam právě neseděj a vznikne z toho pěkně zbastlená hrůza :lol: :lol: ale když se ti to líbí :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Hrůza?? A to jsi četl kde?? :lol: Kdybych ti to třeba neřekl, ani bys to nepoznal... 8)[/quote]

no ja tu mam zrcátka z kupé a na sedan mě namontovat nejdou 8)[/quote]

Tak to bude rukama :wink: Na sedanu je už měl Greg než to rozštípl (ale nevím jestli o už tak koupil nebo dělal sám) a teď je tam mám já. Úprava děr mi trvala asi 5 minut jedny dveře...[/quote]

no vždyť jo, úprava děr :-) ale to sem nechtěl dělat :wink:
Zbyna
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Zbyna »

Z vlastní zkušenosti ješte doporučuju od AC schnitzer,pekny,kvalitní,neokoukany akorat ta cena neni pro každýho přijatelná... :?
Obrázek
Obrázek
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Kolik stály? Ty bych úplně nejradši, mám své důvody :lol:
Zbyna
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Zbyna »

230 euro.... :?
ale fakt se mi libi a jentak kazdej je mit nebude.. :wink:
100RM

#26 Příspěvek od 100RM »

Tie mi pridu uz moc male a take utiahnute...
7er. True definition of luxury. Yours.
Zbyna
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Zbyna »

Plocha je malinko vetsi nez M3....samozrejme mensi plocha nez u seriových..
.ja sem proste uz seriovy nechtel a m3 taky ne,z důvodu premnozeni na různych znackach a typech aut... 8)
100 lidi 100 názoru..
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od honzibmw »

Zbyna píše:Z vlastní zkušenosti ješte doporučuju od AC schnitzer,pekny,kvalitní,neokoukany akorat ta cena neni pro každýho přijatelná... :?
Obrázek
Obrázek

logo pekne ale jinak me moc neberou takova ala felicia KIT CAR
Chaotik

#29 Příspěvek od Chaotik »

Lepší jak nějaký neorigo rádoby M3 zrcátka, který bejvají nejčastější a nejdražší ozdobou aut jako Š120 apod...

A naprosto chápu Zbyňovu ochotu vypláznout 2x nebo 3x víc peněz za zrcátka, který jsou originální. Představa, že za mnou přijde škodovkář a začne říkat, že má stejný auto, páč má stejný zrcátka (samozřejmě to přeháním), by mě pořádně nakrkla... nic proti škodovkářům, ale myslím si, že s asi jakýmkoliv bmw se Š120 rovnat nemůže:-)... nemyslím tím škodárny, do kterejch bylo narváno peněz jak za barák.
Zbyna
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Zbyna »

logo pekne ale jinak me moc neberou takova ala felicia KIT CAR

100 lidí 100 názorů :wink:
Je to proste alternativa k m3,že se třeba někomu nelíbí je vpořádku..
Mě už zase neberou Mtrojkovy,a že to škodovací okopčili trošku nasere...ale co nadelas..ja se za ne stydet nebudu 8)
maniakbmw

#31 Příspěvek od maniakbmw »

no aspon de videt ze bawacke veci jsou nejlepsi :D
z3bmw

#32 Příspěvek od z3bmw »

Fx píše:Já potřebuju na kupé. Kdyby se sehnaly kupátkový za ty prachy jak píšeš, tak bych do nich asi šel.

rozteče šroubů jsou stejné, liší se pouze podložka pod zrcátka, nemusíš mít strach, ale podložky si pohlídej na coupe
Odpovědět