Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 M-zrcátka origo vs. neorigo
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidi, kdo máte jaké zkušenosti z M-zrcátky? Koukal jsem do spajkyho zrcátek na jeho kupátku, když jsem ho řídil, a byl jsem mile překvapen, že je v nich vidět hodně. Ale jak jsou na tom neorigo zrcátka? Nedaří se objevit ty origo.
Chtěl bych něco na kupé, aby v nich bylo dobře vidět stejně jako v origo, elektrická, bez blinkrů a podobných srágor, v úpravě lakovatelné, takže ne chrom apod. - máte nějaké konkrétní tipy aby to nestálo půl milionu, ale bylo to kvalitní?
Chtěl bych něco na kupé, aby v nich bylo dobře vidět stejně jako v origo, elektrická, bez blinkrů a podobných srágor, v úpravě lakovatelné, takže ne chrom apod. - máte nějaké konkrétní tipy aby to nestálo půl milionu, ale bylo to kvalitní?
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
ondrej píše:Já to chápu, mě jenom vadí že ty zrcátka maj naprosto zkaženou image kvůli kdejakýmu tuzerovi co je má na 120-tce nabo kadettu a nejlíp chromový.
To je krásný, ale na to jsem se neptal... Zajímají mě zkušenosti s kvalitou, doporučení značky, pokud jsou neorigo zrcátka opravdu použitelná, ale třeba jen některá, a podobně. Rady typu, že bych si na auto měl radši nalepit flašku s ironem a po cestě upíjet, protože zrcátka jsou ohraný, jsem schopnej vyplodit sám...

-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:přímé zkušenosti nemám, ale ala M5 od RADIu ma Sobeslav na e46 a vypadaj a fungujou super. Ala M3 e36 se dělaj více druhů a tam bych radši volil orgio.
No ja bych nejradsi origo, ale otazkou je, za kolik bych je sehnal. Neorigo maj v kazdy trafice, tak je to jen otazka vyberu ty spravny znacky, rekl bych...
-
- Kontaktovat uživatele:
Já sehnal M3 vyhřívaný od Grega z jeho rozstřelené 328.. A domluvili jsme se na dobré ceně.. Obě dvě za dva litry. Akorát mi přišlo že jsou asi původně z kupáka, protože jsem musel malinko roztáhnout dirky ve dveřích (měly trošku jinou rozteč děr). Na té Gregové 328 sedan taky nebyly origo. Ale zvenku sedí dobře.
-
- Kontaktovat uživatele:
lupik píše:dsvatos píše: Akorát mi přišlo že jsou asi původně z kupáka, protože jsem musel malinko roztáhnout dirky ve dveřích (měly trošku jinou rozteč děr).
hmm, tak kupátkový bys na sedan fakt nedal
Měl je tam Greg a mám je tam i já. Zvenku to nesedí tak o milimetříky a není to poznat. Stejně je tam ta těsnící guma a na ní si i to sedne pěkně. Je tam rozdíl v rozteči těch děr...
Ony se totiž dost blbě sháněj M3 sedanový zrcátka. Zas tak moc jich nejezdilo. Z kupáka sehnat jdou.
dsvatos píše:lupik píše:dsvatos píše: Akorát mi přišlo že jsou asi původně z kupáka, protože jsem musel malinko roztáhnout dirky ve dveřích (měly trošku jinou rozteč děr).
Měl je tam Greg a mám je tam i já. Zvenku to nesedí tak o milimetříky a není to poznat. Stejně je tam ta těsnící guma a na ní si i to sedne pěkně. Je tam rozdíl v rozteči těch děr...
Ony se totiž dost blbě sháněj M3 sedanový zrcátka. Zas tak moc jich nejezdilo. Z kupáka sehnat jdou.
sakra, vždyť z kupé sou na bezrámový okna, a maš pravdu ty diry tam právě neseděj a vznikne z toho pěkně zbastlená hrůza

-
- Kontaktovat uživatele:
lupik píše:dsvatos píše:lupik píše:[quote="dsvatos"] Akorát mi přišlo že jsou asi původně z kupáka, protože jsem musel malinko roztáhnout dirky ve dveřích (měly trošku jinou rozteč děr).
sakra, vždyť z kupé sou na bezrámový okna, a maš pravdu ty diry tam právě neseděj a vznikne z toho pěkně zbastlená hrůza

Hrůza?? A to jsi četl kde??

dsvatos píše:lupik píše:dsvatos píše:[quote="lupik"][quote="dsvatos"] Akorát mi přišlo že jsou asi původně z kupáka, protože jsem musel malinko roztáhnout dirky ve dveřích (měly trošku jinou rozteč děr).

Hrůza?? A to jsi četl kde??

no ja tu mam zrcátka z kupé a na sedan mě namontovat nejdou