Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 M-zrcátka origo vs. neorigo

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Ahoj lidi, kdo máte jaké zkušenosti z M-zrcátky? Koukal jsem do spajkyho zrcátek na jeho kupátku, když jsem ho řídil, a byl jsem mile překvapen, že je v nich vidět hodně. Ale jak jsou na tom neorigo zrcátka? Nedaří se objevit ty origo.

Chtěl bych něco na kupé, aby v nich bylo dobře vidět stejně jako v origo, elektrická, bez blinkrů a podobných srágor, v úpravě lakovatelné, takže ne chrom apod. - máte nějaké konkrétní tipy aby to nestálo půl milionu, ale bylo to kvalitní?
ondrej

#2 Příspěvek od ondrej »

Neblázni, nech tam klasiku nebo z M5. Vždyt to už dneska snad dávaj zadarmo k tuzerským časákům . . .
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

ondrej píše:Neblázni, nech tam klasiku nebo z M5. Vždyt to už dneska snad dávaj zadarmo k tuzerským časákům . . .

Přece jenom ty origo zrcátka tam vypadají jako plácačky na mouchy, prostě staře - a pokud jde o E36, tak ta měla tyhle zrcátka původně, proto se mi nechce jít cestou nějakých jiných.
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od honzibmw »

ondrej píše:Neblázni, nech tam klasiku nebo z M5. Vždyt to už dneska snad dávaj zadarmo k tuzerským časákům . . .

na e36 jedine m3 proc tam srat m5?mam tam neorigo a pohoda ani se neklepou
ondrej

#5 Příspěvek od ondrej »

Já to chápu, mě jenom vadí že ty zrcátka maj naprosto zkaženou image kvůli kdejakýmu tuzerovi co je má na 120-tce nabo kadettu a nejlíp chromový.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

ondrej píše:Já to chápu, mě jenom vadí že ty zrcátka maj naprosto zkaženou image kvůli kdejakýmu tuzerovi co je má na 120-tce nabo kadettu a nejlíp chromový.

To je krásný, ale na to jsem se neptal... Zajímají mě zkušenosti s kvalitou, doporučení značky, pokud jsou neorigo zrcátka opravdu použitelná, ale třeba jen některá, a podobně. Rady typu, že bych si na auto měl radši nalepit flašku s ironem a po cestě upíjet, protože zrcátka jsou ohraný, jsem schopnej vyplodit sám... ;-)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

přímé zkušenosti nemám, ale ala M5 od RADIu ma Sobeslav na e46 a vypadaj a fungujou super. Ala M3 e36 se dělaj více druhů a tam bych radši volil orgio.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Speedy píše:přímé zkušenosti nemám, ale ala M5 od RADIu ma Sobeslav na e46 a vypadaj a fungujou super. Ala M3 e36 se dělaj více druhů a tam bych radši volil orgio.

No ja bych nejradsi origo, ale otazkou je, za kolik bych je sehnal. Neorigo maj v kazdy trafice, tak je to jen otazka vyberu ty spravny znacky, rekl bych...
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od dsvatos »

Já sehnal M3 vyhřívaný od Grega z jeho rozstřelené 328.. A domluvili jsme se na dobré ceně.. Obě dvě za dva litry. Akorát mi přišlo že jsou asi původně z kupáka, protože jsem musel malinko roztáhnout dirky ve dveřích (měly trošku jinou rozteč děr). Na té Gregové 328 sedan taky nebyly origo. Ale zvenku sedí dobře.
lupik

#10 Příspěvek od lupik »

dsvatos píše: Akorát mi přišlo že jsou asi původně z kupáka, protože jsem musel malinko roztáhnout dirky ve dveřích (měly trošku jinou rozteč děr).

hmm, tak kupátkový bys na sedan fakt nedal :wink:
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od sumachr »

lupik píše:
dsvatos píše: Akorát mi přišlo že jsou asi původně z kupáka, protože jsem musel malinko roztáhnout dirky ve dveřích (měly trošku jinou rozteč děr).

dal a nabastlil jako to mel lukas
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od dsvatos »

lupik píše:

Měl je tam Greg a mám je tam i já. Zvenku to nesedí tak o milimetříky a není to poznat. Stejně je tam ta těsnící guma a na ní si i to sedne pěkně. Je tam rozdíl v rozteči těch děr...

Ony se totiž dost blbě sháněj M3 sedanový zrcátka. Zas tak moc jich nejezdilo. Z kupáka sehnat jdou.
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Já potřebuju na kupé. Kdyby se sehnaly kupátkový za ty prachy jak píšeš, tak bych do nich asi šel.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Jestli chces na coupe, tak se obrať na Pivsona, vydraží Ti je v německu.
lupik

#15 Příspěvek od lupik »

dsvatos píše:
lupik píše:

Měl je tam Greg a mám je tam i já. Zvenku to nesedí tak o milimetříky a není to poznat. Stejně je tam ta těsnící guma a na ní si i to sedne pěkně. Je tam rozdíl v rozteči těch děr...

Ony se totiž dost blbě sháněj M3 sedanový zrcátka. Zas tak moc jich nejezdilo. Z kupáka sehnat jdou.

sakra, vždyť z kupé sou na bezrámový okna, a maš pravdu ty diry tam právě neseděj a vznikne z toho pěkně zbastlená hrůza :lol: :lol: ale když se ti to líbí :lol: :lol: :lol: :lol:
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od dsvatos »

lupik píše:
dsvatos píše:
lupik píše:[quote="dsvatos"] Akorát mi přišlo že jsou asi původně z kupáka, protože jsem musel malinko roztáhnout dirky ve dveřích (měly trošku jinou rozteč děr).

sakra, vždyť z kupé sou na bezrámový okna, a maš pravdu ty diry tam právě neseděj a vznikne z toho pěkně zbastlená hrůza :lol: :lol: ale když se ti to líbí :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Hrůza?? A to jsi četl kde?? :lol: Kdybych ti to třeba neřekl, ani bys to nepoznal... 8)
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od dsvatos »

Lupik: A když jsi teda takovej znalec M3 špíglů, tak mi teda řekni čím se kromě těch děr ve dvěřích liší, hm ??? :wink:
Slid

#18 Příspěvek od Slid »

dsvatos píše:Lupik: A když jsi teda takovej znalec M3 špíglů, tak mi teda řekni čím se kromě těch děr ve dvěřích liší, hm ??? :wink:

Bych řekl že každé maj jiný úhel vidění.. :D
lupik

#19 Příspěvek od lupik »

dsvatos píše:
lupik píše:
dsvatos píše:[quote="lupik"][quote="dsvatos"] Akorát mi přišlo že jsou asi původně z kupáka, protože jsem musel malinko roztáhnout dirky ve dveřích (měly trošku jinou rozteč děr).

sakra, vždyť z kupé sou na bezrámový okna, a maš pravdu ty diry tam právě neseděj a vznikne z toho pěkně zbastlená hrůza :lol: :lol: ale když se ti to líbí :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Hrůza?? A to jsi četl kde?? :lol: Kdybych ti to třeba neřekl, ani bys to nepoznal... 8)[/quote]

no ja tu mam zrcátka z kupé a na sedan mě namontovat nejdou 8)
lupik

#20 Příspěvek od lupik »

dsvatos píše:Lupik: A když jsi teda takovej znalec M3 špíglů, tak mi teda řekni čím se kromě těch děr ve dvěřích liší, hm ??? :wink:

ničim kokosko jen držákem na dveřích :lol: :lol:
Odpovědět