Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Mobile.de.....verkauf nur export
asi tak,pokud německej handlíř prodá auto němcovi a není 100% tak němec prudí,že je to a to pokažené atd.Třeba připravit auto na T'UV stojí někdy i pár set někdy i tisíc EUR. Třeba nové katy,kotouče a je to třeba u bmw za min 2000eur... Na export je to na 99% bez garance,taky to většinou stojí ve smlouvě.Pak je třeba dat pozor na export preis která je někdy psána bez dph....jinak dph se i v německu zvedne od 1.1.2007 na 19% takže kdo plánuje koupi drahého auta tak rychlemarek26 píše:Preco niektori pisu ze predaj iba obchodnikovy alebo iba na vyvoz.
To je nejaky humbug? volaco neni v poradku? Rozumite tomu?
diki

-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
M3Maniac: Proč taky neřekneš, že tyhle auta jsou ve většině případů pořád v lepším stavu než 80% českých a tvoří nemalou část prodeje těch zdejších importérů, kteří chtějí obchodníka v rajchu o něco stáhnout a na autě vydělat slušné peníze, protože co je v Německu nepřípustný, je u nás pořád ještě "dost dobrý"? 

To snad nemusím říkat né? to by přece každej selskej rozum měl vědět né? Před 14ti dny jsem byl pro 328mu z roku 95,která měla origo 150tkm a byla jak nová.... v tomto stavu ji těžko v česku seženeš a hlavně bude mít 150tkm potřetíRedBaron píše:M3Maniac: Proč taky neřekneš, že tyhle auta jsou ve většině případů pořád v lepším stavu než 80% českých a tvoří nemalou část prodeje těch zdejších importérů, kteří chtějí obchodníka v rajchu o něco stáhnout a na autě vydělat slušné peníze, protože co je v Německu nepřípustný, je u nás pořád ještě "dost dobrý"?

-
- Klubové ID: 1016
- Kontaktovat uživatele:
já kupoval auto v německu v bazaru kterej vlastnil rusák, domluva němesko česko ruská angličtina, technická byla prošlá, nechal mě to prolízt, projet se a pohoda, auto bylo za supr prachy a o 500% v lepšim stavu než jsem měl možnost vidět tady u nás, nějaký mouchy byly, ale nic proti tomu co bylo vtu dobu k mání u nás
-
- Kontaktovat uživatele:
mám pocit, že tady dobrá e36 sehnat nejde pokud bude od někoho z vás tím myslim od nadšence, náležitě si ji oceníte cena bude odpovídat, pokud kouknu do anonce nebo kamkoliv jinam seženu vylýtanej, vybydlenej nebo shnilej vrak, kterej je dobrej už tak maximálně jen pro cikány, NSR se k autum chovaj uplně jinak a hlavně většina lidí jim dává servis takovej jakej máj mítM3maniac píše:To snad nemusím říkat né? to by přece každej selskej rozum měl vědět né? Před 14ti dny jsem byl pro 328mu z roku 95,která měla origo 150tkm a byla jak nová.... v tomto stavu ji těžko v česku seženeš a hlavně bude mít 150tkm potřetíRedBaron píše:M3Maniac: Proč taky neřekneš, že tyhle auta jsou ve většině případů pořád v lepším stavu než 80% českých a tvoří nemalou část prodeje těch zdejších importérů, kteří chtějí obchodníka v rajchu o něco stáhnout a na autě vydělat slušné peníze, protože co je v Německu nepřípustný, je u nás pořád ještě "dost dobrý"?byla za cca 145k...myslím ale že pro 80% tady by se to zdálo hodně....protože v annonci jsou za 120k
-
- Kontaktovat uživatele:
mám pocit, že tady dobrá e36 sehnat nejde pokud bude od někoho z vás tím myslim od nadšence, náležitě si ji oceníte cena bude odpovídat, pokud kouknu do anonce nebo kamkoliv jinam seženu vylýtanej, vybydlenej nebo shnilej vrak, kterej je dobrej už tak maximálně jen pro cikány, NSR se k autum chovaj uplně jinak a hlavně většina lidí jim dává servis takovej jakej máj mítM3maniac píše:To snad nemusím říkat né? to by přece každej selskej rozum měl vědět né? Před 14ti dny jsem byl pro 328mu z roku 95,která měla origo 150tkm a byla jak nová.... v tomto stavu ji těžko v česku seženeš a hlavně bude mít 150tkm potřetíRedBaron píše:M3Maniac: Proč taky neřekneš, že tyhle auta jsou ve většině případů pořád v lepším stavu než 80% českých a tvoří nemalou část prodeje těch zdejších importérů, kteří chtějí obchodníka v rajchu o něco stáhnout a na autě vydělat slušné peníze, protože co je v Německu nepřípustný, je u nás pořád ještě "dost dobrý"?byla za cca 145k...myslím ale že pro 80% tady by se to zdálo hodně....protože v annonci jsou za 120k