Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Mobile.de.....verkauf nur export

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
marek26

#1 Příspěvek od marek26 »

Preco niektori pisu ze predaj iba obchodnikovy alebo iba na vyvoz.
To je nejaky humbug? volaco neni v poradku? Rozumite tomu?
diki
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od DC Výkonná rada »

co sem si tak všimnul tak to píšou často u aut, kterejm brzo končí technická, nebo už ji vůbec nemaj a bylo by drahý to auto připravit tak aby prošlo v pořádku
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

marek26 píše:Preco niektori pisu ze predaj iba obchodnikovy alebo iba na vyvoz.
To je nejaky humbug? volaco neni v poradku? Rozumite tomu?
diki
asi tak,pokud německej handlíř prodá auto němcovi a není 100% tak němec prudí,že je to a to pokažené atd.Třeba připravit auto na T'UV stojí někdy i pár set někdy i tisíc EUR. Třeba nové katy,kotouče a je to třeba u bmw za min 2000eur... Na export je to na 99% bez garance,taky to většinou stojí ve smlouvě.Pak je třeba dat pozor na export preis která je někdy psána bez dph....jinak dph se i v německu zvedne od 1.1.2007 na 19% takže kdo plánuje koupi drahého auta tak rychle :D
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od DC Výkonná rada »

a sakra - kolik je daň teď ?
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Maslista

#5 Příspěvek od Maslista »

DC píše:a sakra - kolik je daň teď ?
16%
Toydolls

#6 Příspěvek od Toydolls »

Suma sumarum at tak nebo tak auta jsou v nic moc technickem stavu, coz by odpovidalo popisu vyse. Nebo to jejich "Jen pro Export"
RedBaron
Klubové ID: 178
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RedBaron »

M3Maniac: Proč taky neřekneš, že tyhle auta jsou ve většině případů pořád v lepším stavu než 80% českých a tvoří nemalou část prodeje těch zdejších importérů, kteří chtějí obchodníka v rajchu o něco stáhnout a na autě vydělat slušné peníze, protože co je v Německu nepřípustný, je u nás pořád ještě "dost dobrý"? :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

RedBaron píše:M3Maniac: Proč taky neřekneš, že tyhle auta jsou ve většině případů pořád v lepším stavu než 80% českých a tvoří nemalou část prodeje těch zdejších importérů, kteří chtějí obchodníka v rajchu o něco stáhnout a na autě vydělat slušné peníze, protože co je v Německu nepřípustný, je u nás pořád ještě "dost dobrý"? :D
To snad nemusím říkat né? to by přece každej selskej rozum měl vědět né? Před 14ti dny jsem byl pro 328mu z roku 95,která měla origo 150tkm a byla jak nová.... v tomto stavu ji těžko v česku seženeš a hlavně bude mít 150tkm potřetí :D byla za cca 145k...myslím ale že pro 80% tady by se to zdálo hodně....protože v annonci jsou za 120k :D
Ajwori
Klubové ID: 1016
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Ajwori »

já kupoval auto v německu v bazaru kterej vlastnil rusák, domluva němesko česko ruská angličtina, technická byla prošlá, nechal mě to prolízt, projet se a pohoda, auto bylo za supr prachy a o 500% v lepšim stavu než jsem měl možnost vidět tady u nás, nějaký mouchy byly, ale nic proti tomu co bylo vtu dobu k mání u nás
Ajwori
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Ajwori »

M3maniac píše:
RedBaron píše:M3Maniac: Proč taky neřekneš, že tyhle auta jsou ve většině případů pořád v lepším stavu než 80% českých a tvoří nemalou část prodeje těch zdejších importérů, kteří chtějí obchodníka v rajchu o něco stáhnout a na autě vydělat slušné peníze, protože co je v Německu nepřípustný, je u nás pořád ještě "dost dobrý"? :D
To snad nemusím říkat né? to by přece každej selskej rozum měl vědět né? Před 14ti dny jsem byl pro 328mu z roku 95,která měla origo 150tkm a byla jak nová.... v tomto stavu ji těžko v česku seženeš a hlavně bude mít 150tkm potřetí :D byla za cca 145k...myslím ale že pro 80% tady by se to zdálo hodně....protože v annonci jsou za 120k :D
mám pocit, že tady dobrá e36 sehnat nejde pokud bude od někoho z vás tím myslim od nadšence, náležitě si ji oceníte cena bude odpovídat, pokud kouknu do anonce nebo kamkoliv jinam seženu vylýtanej, vybydlenej nebo shnilej vrak, kterej je dobrej už tak maximálně jen pro cikány, NSR se k autum chovaj uplně jinak a hlavně většina lidí jim dává servis takovej jakej máj mít
Ajwori
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Ajwori »

M3maniac píše:
mám pocit, že tady dobrá e36 sehnat nejde pokud bude od někoho z vás tím myslim od nadšence, náležitě si ji oceníte cena bude odpovídat, pokud kouknu do anonce nebo kamkoliv jinam seženu vylýtanej, vybydlenej nebo shnilej vrak, kterej je dobrej už tak maximálně jen pro cikány, NSR se k autum chovaj uplně jinak a hlavně většina lidí jim dává servis takovej jakej máj mít
paca

#12 Příspěvek od paca »

Já jsem si kupoval bmw taky "jen pro vývoz". Měl to jeden majitel ročník 1954, poslední záznam v servisní knížce při 161 tis km a když jsem to kupoval tak najeto 171 tis km.... jen mu prostě končila technická.
Odpovědět