Potřeboval bych vyčistit interiér a po negativních zkušenostech s "profesionální" firmou, která se na čistění interiéru aut specializuje, bych si ho nejradši vyčistil sám. Potřeboval bych poradit, co je na čistění v domácích podmínkách nejlepší - už jsem zkoušel Soudal a Coyote a výsledek katastrofální.
Díky za tipy
Já jsem to plánoval ve své bejvalé Sieře, ale naštěstí šla do světa a koupil jsem báwa Taky jsem se po tom pídil a prej dobře funguje ten saponát nebo co to je, kterým se tepujou koberce
Já jsem to čistil Vanishem aktivní pěnou na čalounění a koberce. Čistil jsem to kartáčem a hned tu špinavou pěnu vysával vodním vysavačem dokud byla pěna špinavá a paráda.
Adam píše:Já jsem to čistil Vanishem aktivní pěnou na čalounění a koberce. Čistil jsem to kartáčem a hned tu špinavou pěnu vysával vodním vysavačem dokud byla pěna špinavá a paráda.
hmm tak to mi udelalo na jendom aute skvrny jako krava....na jinym ne ale treba v toyote jo...
Dělal jsem to tak už na čtyřech různých autech a žádný skvrny mě to nenadělalo naopak je to parádně odstranilo čistil jsem tím i stropnici a je krásně bílá jako nová jen se u ní musí dát pozor aby se moc nepromočila, tak jsem z ní hned vodu odsával vysavačem aby se nanasálka.
mel jsem doma kojota a az na jeden divny flek, ktery vypada, jako by tam nekdo caknul barvu, je vysledek hodne dobry.... ale v dalsim kole pujdu do origo cistice, byl jsem mrknout v auto-base a maji to fakt za rozumny ceny, myslim, ze to bylo kolem stovky...