Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Čím čistíte interiér ?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Petous

#1 Příspěvek od Petous »

Potřeboval bych vyčistit interiér a po negativních zkušenostech s "profesionální" firmou, která se na čistění interiéru aut specializuje, bych si ho nejradši vyčistil sám. Potřeboval bych poradit, co je na čistění v domácích podmínkách nejlepší - už jsem zkoušel Soudal a Coyote a výsledek katastrofální.
Díky za tipy
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od dsvatos »

Já jsem to plánoval ve své bejvalé Sieře, ale naštěstí šla do světa a koupil jsem báwa :wink: Taky jsem se po tom pídil a prej dobře funguje ten saponát nebo co to je, kterým se tepujou koberce :cool2:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od DC Výkonná rada »

nejjednodušší je zajít si k nejbližšímu dealerovi BMW a koupit si lahvičku s názvem čistič interiéru za 167 Kč a uvidíte ty zázraky :-)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Adam

#4 Příspěvek od Adam »

Já jsem to čistil Vanishem aktivní pěnou na čalounění a koberce. Čistil jsem to kartáčem a hned tu špinavou pěnu vysával vodním vysavačem dokud byla pěna špinavá a paráda.
error-motohanz
Klubové ID: 2256

#5 Příspěvek od error-motohanz »

Adam píše:Já jsem to čistil Vanishem aktivní pěnou na čalounění a koberce. Čistil jsem to kartáčem a hned tu špinavou pěnu vysával vodním vysavačem dokud byla pěna špinavá a paráda.
hmm tak to mi udelalo na jendom aute skvrny jako krava....na jinym ne ale treba v toyote jo...
Adam

#6 Příspěvek od Adam »

Dělal jsem to tak už na čtyřech různých autech a žádný skvrny mě to nenadělalo naopak je to parádně odstranilo :) čistil jsem tím i stropnici a je krásně bílá jako nová jen se u ní musí dát pozor aby se moc nepromočila, tak jsem z ní hned vodu odsával vysavačem aby se nanasálka.
mirof1

#7 Příspěvek od mirof1 »

mel jsem doma kojota a az na jeden divny flek, ktery vypada, jako by tam nekdo caknul barvu, je vysledek hodne dobry.... ale v dalsim kole pujdu do origo cistice, byl jsem mrknout v auto-base a maji to fakt za rozumny ceny, myslim, ze to bylo kolem stovky...
Odpovědět