honzibmw píše:mercedes hnije po peti letech i s origo plechy ver mi delam tam. co cepy ale desky musis trosku vic ubrusovat
to jo ale to uz se abvime o necem jinym... me proste prijde rok ma prohnilou diru dost malo....jo a ulozeni ti klido pribrousim kdyz je mensi ale kdyz je vetsi a toci se ti na rameni jak vrtulka tak je to dost na h.vno...
to je.stale rikam radeji plecharinu z vraku ale origo nez druhovyrobu.ta druhovyroba je proste videt.ale jak rikam sezenes tam kvalitni sortiment ale musis vedet co chces a jaka firma je dobra,popripade vedet co automobilka pouziva jako prvovyrobu.napr loziska SKF podvozek Febi remeny Conti nebo Gates
honzibmw píše:mercedes hnije po peti letech i s origo plechy ver mi delam tam. co cepy ale desky musis trosku vic ubrusovat
to jo ale to uz se abvime o necem jinym... me proste prijde rok ma prohnilou diru dost malo....jo a ulozeni ti klido pribrousim kdyz je mensi ale kdyz je vetsi a toci se ti na rameni jak vrtulka tak je to dost na h.vno...
to je.stale rikam radeji plecharinu z vraku ale origo nez druhovyrobu.ta druhovyroba je proste videt.ale jak rikam sezenes tam kvalitni sortiment ale musis vedet co chces a jaka firma je dobra,popripade vedet co automobilka pouziva jako prvovyrobu.napr loziska SKF podvozek Febi remeny Conti nebo Gates
jasne to ja vim ale nastvalo me to ze se mi stalo dvakrat za sebou to s tema spatnejma dilama a zrovna ve chvili kdy se na to dost spolehalo a uz treba o vikendu to neslo vymenit nebo poridit neco novyho, ztratil jsem takhle spousta casu....
error-motohanz píše:[quote="honzibmw"]mercedes hnije po peti letech i s origo plechy ver mi delam tam. co cepy ale desky musis trosku vic ubrusovat
jasne to ja vim ale nastvalo me to ze se mi stalo dvakrat za sebou to s tema spatnejma dilama a zrovna ve chvili kdy se na to dost spolehalo a uz treba o vikendu to neslo vymenit nebo poridit neco novyho, ztratil jsem takhle spousta casu....[/quote] to se mi stavalo pred temi peti lety a za posledni rok jedinej problem,kdyz se to stane o vikendu ta je to na h.... to znam
Me zasobuje AK,APM....eventuelne nove ci pouzite dily primo z DE...a ve vsech pripadech bez problemu...Braval jsem neco z Elitu /spis plecharinu/ a musim rict k bliti....
error-motohanz píše:mjauto...hlavne se vyser na autokelly.....
ted me zajima proc ne kelly(ma stejny sortiment jako mj auto akorat je mj-cko levnejsi pro normal zakaznika)zalezi od jake vyrobce co chces.To si musis rict sam jinak davat automaticky tu nejlevnejsi znacku(protoze to tak vetsina zakazniku chce)beru z kelly pet let a jsem nadmiru spokojen a bez problemu.nespi brat clovek to nej ale nejake dobre vyrobce(ate,trw,febi atd)[/quote