to je.stale rikam radeji plecharinu z vraku ale origo nez druhovyrobu.ta druhovyroba je proste videt.ale jak rikam sezenes tam kvalitni sortiment ale musis vedet co chces a jaka firma je dobra,popripade vedet co automobilka pouziva jako prvovyrobu.napr loziska SKF podvozek Febi remeny Conti nebo Gateserror-motohanz píše:to jo ale to uz se abvime o necem jinym...honzibmw píše:mercedes hnije po peti letech i s origo plechy ver mi delam tam.co cepy ale desky musis trosku vic ubrusovat
me proste prijde rok ma prohnilou diru dost malo....jo a ulozeni ti klido pribrousim kdyz je mensi ale kdyz je vetsi a toci se ti na rameni jak vrtulka tak je to dost na h.vno...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Co by jste doporucili za obchod na nahradni dily??
-
- Klubové ID: 1257
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 2256
jasne to ja vim ale nastvalo me to ze se mi stalo dvakrat za sebou to s tema spatnejma dilama a zrovna ve chvili kdy se na to dost spolehalo a uz treba o vikendu to neslo vymenit nebo poridit neco novyho, ztratil jsem takhle spousta casu....honzibmw píše:to je.stale rikam radeji plecharinu z vraku ale origo nez druhovyrobu.ta druhovyroba je proste videt.ale jak rikam sezenes tam kvalitni sortiment ale musis vedet co chces a jaka firma je dobra,popripade vedet co automobilka pouziva jako prvovyrobu.napr loziska SKF podvozek Febi remeny Conti nebo Gateserror-motohanz píše:to jo ale to uz se abvime o necem jinym...honzibmw píše:mercedes hnije po peti letech i s origo plechy ver mi delam tam.co cepy ale desky musis trosku vic ubrusovat
me proste prijde rok ma prohnilou diru dost malo....jo a ulozeni ti klido pribrousim kdyz je mensi ale kdyz je vetsi a toci se ti na rameni jak vrtulka tak je to dost na h.vno...
-
- Klubové ID: 1257
- Kontaktovat uživatele:
to se mi stavalo pred temi peti lety a za posledni rok jedinej problem,kdyz se to stane o vikendu ta je to na h.... to znamerror-motohanz píše:jasne to ja vim ale nastvalo me to ze se mi stalo dvakrat za sebou to s tema spatnejma dilama a zrovna ve chvili kdy se na to dost spolehalo a uz treba o vikendu to neslo vymenit nebo poridit neco novyho, ztratil jsem takhle spousta casu....honzibmw píše:to je.stale rikam radeji plecharinu z vraku ale origo nez druhovyrobu.ta druhovyroba je proste videt.ale jak rikam sezenes tam kvalitni sortiment ale musis vedet co chces a jaka firma je dobra,popripade vedet co automobilka pouziva jako prvovyrobu.napr loziska SKF podvozek Febi remeny Conti nebo Gateserror-motohanz píše: to jo ale to uz se abvime o necem jinym...me proste prijde rok ma prohnilou diru dost malo....jo a ulozeni ti klido pribrousim kdyz je mensi ale kdyz je vetsi a toci se ti na rameni jak vrtulka tak je to dost na h.vno...
-
- Kontaktovat uživatele:
souhlasimgyrous píše:http://www.autobenex.cz/
http://www.autogeorg.cz/
Bylo by fajn hodit na nějaké téma seznam obchodů.

-
- Kontaktovat uživatele:
honzibmw píše:error-motohanz píše:mjauto...hlavne se vyser na autokelly.....
ted me zajima proc ne kelly(ma stejny sortiment jako mj auto akorat je mj-cko levnejsi pro normal zakaznika)zalezi od jake vyrobce co chces.To si musis rict sam jinak davat automaticky tu nejlevnejsi znacku(protoze to tak vetsina zakazniku chce)beru z kelly pet let a jsem nadmiru spokojen a bez problemu.nespi brat clovek to nej ale nejake dobre vyrobce(ate,trw,febi atd)[/quote
tak jsem to myslel, hlavní je značka ]