Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vynechává 2.5 vanos
Ahoj lidi, koupil jsem motor 2.5 vanos dal do auta, a nechce to jet! Na volnoběh se to nehádá, dá se to tůrovat motor se pěkně vytáčí, ale asi 500ot. před omezovačem je slyšet že vynechává. Jsou tam úplně nové svíce ngk. Když to jdu projet a motor zatížím vůbec to netáhne a je slyšet jak se to hádá.Zatím nemám zapojenou lambdu. Typoval bych indučky, mám tam ze žlutýma nápisama č. 1726177, serou cívky jako takové nebo jestli stačí vyměnit tu gumovou fajfku. Dík.
Takže tlaky jsem nezkoušel, měřák mám krátký, až dolu ho nestrčím, motor se ,,zdá" být v pořádku, po studeném startu se nic neozývá, neklepe, necvakají ventyly, má naprosto klidný chod, nevynechává. Když sundám víčko na ventildeklu, nefouká vůbec nic jak za tepla tak za studena. Motor je s 5 najeto 170tis,dovezeno ze srn jako rohlík. Dva majitele jeden 45 druhý 54 ročník, takže snad žádný závodníci, vím že to nic nemusí znamenat, ale alespoň se uklidňuju
. Vanos trochu chrastí kolem 1500-2000 ot. směrem dolů, ale to je ve 170tis. taky normální. O víkendu s kámošem prohodím cívky s jeho auta a uvidím. On to má zapojené v e30 stejně a lítá. Svíčky jsem utáhl
Jaké máte zkušenosti s indučkama?

-
- Klubové ID: 1257
- Kontaktovat uživatele:
kdyz nam odesla inducka tak se to melo neplynuly volnobeh a nejelo to jak melo.u toho vanose to chrasteni dela vymezovaci krouzek tej tam z modelu 95+lucasoE30 píše:Takže tlaky jsem nezkoušel, měřák mám krátký, až dolu ho nestrčím, motor se ,,zdá" být v pořádku, po studeném startu se nic neozývá, neklepe, necvakají ventyly, má naprosto klidný chod, nevynechává. Když sundám víčko na ventildeklu, nefouká vůbec nic jak za tepla tak za studena. Motor je s 5 najeto 170tis,dovezeno ze srn jako rohlík. Dva majitele jeden 45 druhý 54 ročník, takže snad žádný závodníci, vím že to nic nemusí znamenat, ale alespoň se uklidňuju. Vanos trochu chrastí kolem 1500-2000 ot. směrem dolů, ale to je ve 170tis. taky normální. O víkendu s kámošem prohodím cívky s jeho auta a uvidím. On to má zapojené v e30 stejně a lítá. Svíčky jsem utáhl
Jaké máte zkušenosti s indučkama?