nevite nekdo co umi velkej BC zjistit o chladici kapaline??objevila se mi tam hlaska kuhlwassew...a jeste neco,ale nestihl jsem to prelouskat.Stav kapaliny v nadrzce je v poho...pri znovuotoceni klickem uz to nenapsalo nic...diky
nene,tadyto napsalo za studena...po chvili to hasne a uz se nic neobjevi...no,mam pripravenou tuzku a papir,tak az to zase udela tak to opíšu¨...a uvidime..kazdopadne diky
hlasi mi stejne info po startu... Kühlwasserprüfen... pomuze nekdo, o co jde? mam dojem, ze by to nemusela byt smrtelna zavada, protoze par vterinach to zhasne... neni to nahodou info, ktere souvisi s poklesem okolni teploty a BC upozornuje na kontrolu odolnosti chladiciho systemu vuci zamrzani?
jinak, mam seznam hlasek, ale tahle tam chybi....
mirof1 píše:hlasi mi stejne info po startu... Kühlwasserprüfen... pomuze nekdo, o co jde? mam dojem, ze by to nemusela byt smrtelna zavada, protoze par vterinach to zhasne... neni to nahodou info, ktere souvisi s poklesem okolni teploty a BC upozornuje na kontrolu odolnosti chladiciho systemu vuci zamrzani?
jinak, mam seznam hlasek, ale tahle tam chybi....
Podle mého se jedná o kontrolu stavu(množství)=hladiny(výšky) chladící kapaliny.
mam vysledek: byl to pokles kapaliny v chladici asi o cca 0,5 l... koupil jsem modrou limonadu u dealera BMW za 115 kc (1,5 l koncentrat)... dolito... BC je spokojenej.