potreboval by som poradit. Kamos kupuje E46 320d sedan s tiptronicom, ktory ma vyhorely motor. Moja otazka je: musi sa tam dat novy motor z auta s tiptronicom, alebo tam ide aj z klasickeho manualu ? Dalsia vec je, ci sa da nejak skontrolovat elektrika (riadiace jednotky v interieri) ci pri tom poziari neutrpela a funguje (podotykam, ze poistkova skrina aj kabelaz v motorovej casti je zhorena). Ak by popripade mal niekto taky motor, tak bereme
Nojo, motor sa zozenie, RJ takisto, ale ide mi o tu prevodovku. Ten steptronic je v dobrom stave, tak by to nerad menil kvoli motoru. Myslis ze moze byt motor z manualu a prevodovka automat ? Resp, su tie motory manual-automat rovnake ? (a dost ide aj o elektriku)
motor bude stejnej, ale bude třeba zachovat ŘJ motoru z toho vyhořelýho, protže určitě bude naprogramovany pro konkrétní druh převodovky. A druhak by jsi měl problém s imobilizérem nejspíš.
Tak auticko je po uspesnom a namahavom prevoze doma. Kupna cena bola fakt dobra, nedalo sa odolat. To riziko za to stoji (dufam). Motor je zhoreny zvrchu, vnutri bude pravdepodobne ok, moc dlho to nehorelo, proste obhoreli plasty a zhoreli kable. Elektrika vnutri funguje, poistky su ok, tak uvidime. Rozhodne to bude chciet vela vela prace, vela trpezlivosti a namahy, ale verim, ze nakoniec to bude krasny kusok, ktorym sa bude moct majitel nalezite (a myslim ze aj pravom) chvalit. Urcite budeme potrebovat este vela vasich skusenych rad, tak dufam, ze pomozete hosi
Motor je uz skoro vonku. Tiptronic vypada ok. Nakonec to asi tak zle nebude, to sa uvidi pri rozobrati motora. Podla mna nebude treba menit cely motor, bude stacit vrch (sanie a pod.) a elektrika s riadiacou jednotkou (ta je mrtva).
Toydolls píše:Preji at se dari, do auta, kde horela kabelaz/elektronika jit - klobouk dolu to bych si nelajzl,ale samo sem nevidel/neznam i tve moznosti
paca píše:
Tak pokud byla cena nízká jak píše, tak proč ne?
Jak jsem psal nevidel sem/neznam jeho moznosti,ale trebas taky ne proto,ze by te to nakonec mohlo vyjit vic jak kdyby si koupil "nehavarovane". Ale to proste uz teoreticky tlachame Auta sem tam delam a tomuto se vyhybam