Mám problém s jednou ze stahovaček předních oken (nemají automatický dojezd): při držení tlačítka a spuštění okna do spodní polohy se pohyb mechanismu neukončí ale okno má tendenci se stahovat dál a dost rachotí. Myslím že je chyba nějakého spínače dojezdu mechanismu, ale nevím kde ho najít. Vyřešili jste někdo tento problém nebo máte nějaké tipy?
no budu rozebirat svoje dvere kvuli centralu muzu se na to u sebe mrknout ale myslim ze tam spinac dojezdu neni.muze byt i vadny spinac stahovani okna,muze zustat prilepeny a tim padem furt sepnuty(pokud ho pustis a okno se chce furt stahovat)zkus spinace prehodit mezi sebou a pak uvidis
dsvatos píše:A máš to tam origo, nebo dodělávaný neorigo? Ty neorigo dodělávky nemívaj dojezdy a musíš si to ohlídat ručně při stahování.
jelikož mam svoje auto uplne rozrbrany tojest i dvere a vsechny vnitřnosti z nich, tak si myslim ze ty mikrospinace tam nejsou ale nemuzu ti to potvrdit na 100 procent
nevim to urcite ale spinac u coupe neni zadnej a nekde jsem cet ze to funguje na principu zvetsenyho odberu elektriny dyz dam do okna ruku a zavru ho tak ji trochu zmackne a pak povoli a o kosuek sjede a spodni doraz podle mne funguje stejne.
takze dival jsem se pro jistotu do vsech vykresu a mikrospinac tam neni,ale v motorku je termistor(ten pri kvysenem odberu a tudiz ohrati vypne na chvili motorek) to je asi tak vse.dal uz nevim co s tym muze byt