Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
viskospojka- poradte
To akoze ta sahara je ta umelina co vyustuje k vrtule? (kapotaz vrtuledsvatos píše:Ona se točí, ale má prokluz. V poho s ní musíš točit rukou při vyplým motoru. Proto je na chladiči ta sahara. Jakmile vrtule bude tahat moc horkej luft, zatuhne a bude se točit dle otáček motoru...

takze to je normalní ked sa mi vrtula toci pri studenom motore?
ked motor stoji tak s rukou vrtulu lahko potocim,
nemam s tym problem potocit rukou tu vrtulu.
Když je motor studený vrtule se točí stále, ale s prokluzem ( jde zastavit rukou ), pokud se ohřeje už zastavit nejde a točí na plno.marek26 píše:To akoze ta sahara je ta umelina co vyustuje k vrtule? (kapotaz vrtuledsvatos píše:Ona se točí, ale má prokluz. V poho s ní musíš točit rukou při vyplým motoru. Proto je na chladiči ta sahara. Jakmile vrtule bude tahat moc horkej luft, zatuhne a bude se točit dle otáček motoru...? )
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Pak ti všechno fachčí jak má. Špatná visco spojka je zatuhlá furt.marek26 píše:To akoze ta sahara je ta umelina co vyustuje k vrtule? (kapotaz vrtuledsvatos píše:Ona se točí, ale má prokluz. V poho s ní musíš točit rukou při vyplým motoru. Proto je na chladiči ta sahara. Jakmile vrtule bude tahat moc horkej luft, zatuhne a bude se točit dle otáček motoru...? )
-
- Klubové ID: 98
A nebo naopakdsvatos píše:Pak ti všechno fachčí jak má. Špatná visco spojka je zatuhlá furt.marek26 píše:To akoze ta sahara je ta umelina co vyustuje k vrtule? (kapotaz vrtuledsvatos píše:Ona se točí, ale má prokluz. V poho s ní musíš točit rukou při vyplým motoru. Proto je na chladiči ta sahara. Jakmile vrtule bude tahat moc horkej luft, zatuhne a bude se točit dle otáček motoru...? )