Speedy píše:N ohlavně nenatírej dosedací plochy měděnkou, protože se dostaneš mimo povolenou toleranci házivosti a začne ti kotouč kopat. Měděnkou natči maximálně růžky destiček a ten plíšek, kde dosedá na brzdič(takže vlastně taky dosedací plocha )
Speedy píše:N ohlavně nenatírej dosedací plochy měděnkou, protože se dostaneš mimo povolenou toleranci házivosti a začne ti kotouč kopat. Měděnkou natči maximálně růžky destiček a ten plíšek, kde dosedá na brzdič(takže vlastně taky dosedací plocha )
Hanz píše:pocitej ze i tak ten komplet bude o hodne tezsi, napr. M3 brzdy komplet (4xkotouce, 4xtrmeny, desky) vazi kolem 45kg!
Tak jsem se na to dival a kotouc d=286mm vazi 6,26Kg/ks a d=300mm vazi 6,79Kg/ks, tzn. na predni naprave zanedbatelny rozdil 1Kg. Cena obou kotoucu je stejna.
ten váhovej rozdíl je fakt zanedbatelnej ale je mi dívný že koupim 300mm kotouc a bez jakykolich uprav mi tam bude pasovat ????krom toho že tam nepudou 15" kolesa
men píše:ten váhovej rozdíl je fakt zanedbatelnej ale je mi dívný že koupim 300mm kotouc a bez jakykolich uprav mi tam bude pasovat ????krom toho že tam nepudou 15" kolesa
men píše:ten váhovej rozdíl je fakt zanedbatelnej ale je mi dívný že koupim 300mm kotouc a bez jakykolich uprav mi tam bude pasovat ????krom toho že tam nepudou 15" kolesa
cca 1,5 cm je docela znat a nikdo nerikal ze se meni jen kotouc
sice mi neni uplne jasnej ten dil č.2 ale jestli je to takhle jednoduchy vyměnit kus za vetsí kus tak proc ne
sice mi neni uplne jasnej ten dil č.2 ale jestli je to takhle jednoduchy vyměnit kus za vetsí kus tak proc ne
men píše:ok ja sem si to myslel ale chtel sem se ujistit,hle kde nejlíp koupit ty kotouce z e46 nový a vrtany????třmen seženu ale kotouce bych chtel new
repasovany trmeny se daj koupit i v elitu. Ale nejspis bych sel na vrakac bo na inzerat. Kazdopadne trmen+ redukce + kotouce + desky, pokud se bavime o 325mm prumer.
Speedy píše:repasovany trmeny se daj koupit i v elitu. Ale nejspis bych sel na vrakac bo na inzerat. Kazdopadne trmen+ redukce + kotouce + desky, pokud se bavime o 325mm prumer.
Speedy píše:repasovany trmeny se daj koupit i v elitu. Ale nejspis bych sel na vrakac bo na inzerat. Kazdopadne trmen+ redukce + kotouce + desky, pokud se bavime o 325mm prumer.
mam pocit ze o prumeru 300mm
no tak sem dneska obvolal par lidí a kotouce +třmeny by vysli na 2000CZK na předek 300mm 22mm no a nový vrtany kotouce se zmíněnejma rozměrama vyjdou cca5700CZK od zimermana