A máš tam M40 nabo M43 ? u M43 to odvzdušníš jen u chladiče, pak to nastartuješ, doleješ vodu, pak projedeš a ještě zkontroluješ a případně doliješ .( když to budeš dělat měj zaplý topení )
tweety píše:A máš tam M40 nabo M43 ? u M43 to odvzdušníš jen u chladiče, pak to nastartuješ, doleješ vodu, pak projedeš a ještě zkontroluješ a případně doliješ .( když to budeš dělat měj zaplý topení )
jj, hned zvrchu chladiče je takovej šroubovací špunt na křížovej šroubovák (hned vedle víka na dolejvání)
mam m43 a stoupa mi teplota kdyz zapnu topeni tak mi klesne do normalu a az jak je to zahrate hodne pak zacne stoupat porad a chldic je varici a hadice take a termostat tam nemam,jestli to nechce pretlakovat?
tweety píše:A máš tam M40 nabo M43 ? u M43 to odvzdušníš jen u chladiče, pak to nastartuješ, doleješ vodu, pak projedeš a ještě zkontroluješ a případně doliješ .( když to budeš dělat měj zaplý topení )
jj, hned zvrchu chladiče je takovej šroubovací špunt na křížovej šroubovák (hned vedle víka na dolejvání)
To je on. A neukruť si ho, jak se povedlo mě Ten plast je tím horkem a stářím zkřehlej. Našťestí ho v Renocaru měli na skladě asi za 55 kaček
TOMKO01 píše:mam m43 a stoupa mi teplota kdyz zapnu topeni tak mi klesne do normalu a az jak je to zahrate hodne pak zacne stoupat porad a chldic je varici a hadice take a termostat tam nemam,jestli to nechce pretlakovat?
tak to promiin ot sem nevěděl já ejnom že sem to našle v topicu bmw e36 tak se jenom ptám....
CHtěl ybch se tě zeptat myslíš že bych někdě sehnal,nebo sestrojil přesně tohle bwm?
ten naraznit stoji asi 3 litry a je to laminát.. chtel sem ho tam davat ale pak me to preslo, kdyz sem to videl na jiným.. To radsi Mkovej..
Jasně dík ale chtěl bych jenom vědět jestli bych sehnat úplnou kopii toho auta někde?např kdybch zašel do nějakýho kvalitního tuningu a tam bych se pozeptal
tak to promiin ot sem nevěděl já ejnom že sem to našle v topicu bmw e36 tak se jenom ptám....
CHtěl ybch se tě zeptat myslíš že bych někdě sehnal,nebo sestrojil přesně tohle bwm?
ten naraznit stoji asi 3 litry a je to laminát.. chtel sem ho tam davat ale pak me to preslo, kdyz sem to videl na jiným.. To radsi Mkovej..
Jasně dík ale chtěl bych jenom vědět jestli bych sehnat úplnou kopii toho auta někde?např kdybch zašel do nějakýho kvalitního tuningu a tam bych se pozeptal
Cože..? Kolik ti je..? 5..? Jakou kopiji... ps: založ si nový tema..!