Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 316i

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
TOMKO01

#1 Příspěvek od TOMKO01 »

prosim vas nevite kde se ovzdusnuje voda v chladici soustave?,pry je to nekde za motorem u topeni?dekuji
tweety

#2 Příspěvek od tweety »

A máš tam M40 nabo M43 ? u M43 to odvzdušníš jen u chladiče, pak to nastartuješ, doleješ vodu, pak projedeš a ještě zkontroluješ a případně doliješ .( když to budeš dělat měj zaplý topení )
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Maikl »

tweety píše:A máš tam M40 nabo M43 ? u M43 to odvzdušníš jen u chladiče, pak to nastartuješ, doleješ vodu, pak projedeš a ještě zkontroluješ a případně doliješ .( když to budeš dělat měj zaplý topení )

jj, hned zvrchu chladiče je takovej šroubovací špunt na křížovej šroubovák (hned vedle víka na dolejvání)
TOMKO01

#4 Příspěvek od TOMKO01 »

mam m43 a stoupa mi teplota kdyz zapnu topeni tak mi klesne do normalu a az jak je to zahrate hodne pak zacne stoupat porad a chldic je varici a hadice take a termostat tam nemam,jestli to nechce pretlakovat?
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od dsvatos »

Maikl píše:
tweety píše:A máš tam M40 nabo M43 ? u M43 to odvzdušníš jen u chladiče, pak to nastartuješ, doleješ vodu, pak projedeš a ještě zkontroluješ a případně doliješ .( když to budeš dělat měj zaplý topení )

jj, hned zvrchu chladiče je takovej šroubovací špunt na křížovej šroubovák (hned vedle víka na dolejvání)

To je on. A neukruť si ho, jak se povedlo mě 8) Ten plast je tím horkem a stářím zkřehlej. Našťestí ho v Renocaru měli na skladě asi za 55 kaček :cool2:
porsacek

#6 Příspěvek od porsacek »

Zitra to budu delat taky je to stejne i u 2.5 i vanos :?:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Maikl »

TOMKO01 píše:mam m43 a stoupa mi teplota kdyz zapnu topeni tak mi klesne do normalu a az jak je to zahrate hodne pak zacne stoupat porad a chldic je varici a hadice take a termostat tam nemam,jestli to nechce pretlakovat?

nemáš tam termostat..?
DJAKTA
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od DJAKTA »

Ahoj lidi chci se zeptat nemá někdo fotky bmw e36?? :D moc se mi líbí dík moc!

Obrázek
error-motohanz

#9 Příspěvek od error-motohanz »

DJAKTA píše:Ahoj lidi chci se zeptat nemá někdo fotky bmw e36?? :D moc se mi líbí dík moc!

Obrázek

:stupid:
TOMKO01

#10 Příspěvek od TOMKO01 »

fotky nejaky mam tak napis emailovou adresu
TOMKO01

#11 Příspěvek od TOMKO01 »

termostat mam venku tak az prijdu z prace tak to zkusim teda ovzdusnit :wink:
DJAKTA
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od DJAKTA »

error-motohanz píše:
DJAKTA píše:Ahoj lidi chci se zeptat nemá někdo fotky bmw e36?? :D moc se mi líbí dík moc!

Obrázek

:mad:
heh bud v klidu čéče ,dneska sem na tohle forum narazil a miluju bmw e36 :twisted:
error-motohanz

#13 Příspěvek od error-motohanz »

DJAKTA píše:
error-motohanz píše:

Obrázek

:mad:
heh bud v klidu čéče ,dneska sem na tohle forum narazil a miluju bmw e36 :twisted:

ja jsem v klidu, ale ty premejslej zaloz si novy tema a nepis to tu klukovi kterej si chce odvzdusnit chadic.... :wink:
DJAKTA
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od DJAKTA »

AHá
Obrázek

tak to promiin ot sem nevěděl já ejnom že sem to našle v topicu bmw e36 tak se jenom ptám....

CHtěl ybch se tě zeptat myslíš že bych někdě sehnal,nebo sestrojil přesně tohle bwm?

Obrázek
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Maikl »

DJAKTA píše:AHá
Obrázek

tak to promiin ot sem nevěděl já ejnom že sem to našle v topicu bmw e36 tak se jenom ptám....

CHtěl ybch se tě zeptat myslíš že bych někdě sehnal,nebo sestrojil přesně tohle bwm?

ten naraznit stoji asi 3 litry a je to laminát.. chtel sem ho tam davat ale pak me to preslo, kdyz sem to videl na jiným.. To radsi Mkovej.. :wink:
DJAKTA
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od DJAKTA »

Maikl píše:
Obrázek

ten naraznit stoji asi 3 litry a je to laminát.. chtel sem ho tam davat ale pak me to preslo, kdyz sem to videl na jiným.. To radsi Mkovej.. :wink:

Jasně dík ale chtěl bych jenom vědět jestli bych sehnat úplnou kopii toho auta někde?např kdybch zašel do nějakýho kvalitního tuningu a tam bych se pozeptal :)
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Maikl »

DJAKTA píše:
Maikl píše:
Obrázek

Jasně dík ale chtěl bych jenom vědět jestli bych sehnat úplnou kopii toho auta někde?např kdybch zašel do nějakýho kvalitního tuningu a tam bych se pozeptal :)

Cože..? Kolik ti je..? 5..? Jakou kopiji... :blink:
ps: založ si nový tema..!
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od dsvatos »

:smich: :smich2: Teda tohle je téma..

DJAKTA: Jestli takovýhle auto chceš, není problém.. Za dvě kila ti ho udělám :cool2: :lol:
error-motohanz

#19 Příspěvek od error-motohanz »

jojo zajdi do tuningovyho obchodu a tam si kup takovouhle kopii, fakt, delaj to tam na pockani skoro s kazdou znackou...
DJAKTA
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od DJAKTA »

dsvatos píše::smich: :smich2: Teda tohle je téma..

DJAKTA: Jestli takovýhle auto chceš, není problém.. Za dvě kila ti ho udělám :cool2: :lol:

:D ale já myslel mít to auto na tom obrázku jestli si myslíte že by šlo normolání bmw e36 upravit jako je na tom obr . :)
Odpovědět