Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zjisteni typu diferaku
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Zvedni zadní kolo, dej tam jedničku nebo zpátečku a zkus kolem zatočit. Pokud to půjde lehce není to samosvor. Pokud hóódně ztuha máš samosvor. (bacha aby ti to nepřibrždovaly brzdy). Když zvedneš celej zadek a dáš tam kvalt a zatočíš kolem - pokud se kola točí lehce a proti sobě - je to obyš a pokud se točí hůř a stejně-je to samosvor. Pak se to dá zjistit podle plechovýho štítku na diferáku.. Ale ten je většinou totálně zrezlej. Pak by ti to podle VINka mohli zjistit přímo u dealera BMW.. Ale to záleží na ochotě..sumak píše:mam 328coupe rv,97 win poslednich 7 cisel /ER44275/ da se nekde zjistit jestli je tam obic nebo samosvor. Dik
Mne pri kupi byvala majitelka povedala, ze to samosvor ma. Je to rok 12/95 bez ASC, ale ten samosvor som zatial nejak definitivne nezistil. Zvednute som to teda este nemal, ale niekto mi hovoril, ze kde nebolo ASC, tam sa daval samosvor. Ale zase niekto iny hovoril, ze ASC sa montovalo az od 96 ... tak neviem....
7er. True definition of luxury. Yours.
-
- Klubové ID: 967
Tak jsem to dneska skousel a leva i prava strana nejdou skoro otocit citim silnej odpor protejsiho kola pri dzvednuti se toci obe chova se takle samosvor? To ASC tam mam ale je to 328coupe individual tak jestli tam neni na prani,ale vtom pripade je olej spatnej co se muze stat?dsvatos píše:Zvedni zadní kolo, dej tam jedničku nebo zpátečku a zkus kolem zatočit. Pokud to půjde lehce není to samosvor. Pokud hóódně ztuha máš samosvor. (bacha aby ti to nepřibrždovaly brzdy). Když zvedneš celej zadek a dáš tam kvalt a zatočíš kolem - pokud se kola točí lehce a proti sobě - je to obyš a pokud se točí hůř a stejně-je to samosvor. Pak se to dá zjistit podle plechovýho štítku na diferáku.. Ale ten je většinou totálně zrezlej. Pak by ti to podle VINka mohli zjistit přímo u dealera BMW.. Ale to záleží na ochotě..sumak píše:mam 328coupe rv,97 win poslednich 7 cisel /ER44275/ da se nekde zjistit jestli je tam obic nebo samosvor. Dik
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud to samosvor je, musíš tam nalít ten spešl olej SAE 75W-140 pro samosvory.. Flaškovej ho snad nikdo nevyrábí. Já ho koupil v Renocaru. V pohodě mi ho tam litr ze sudu odlili (byl to Castrol SAF-XJ 75W-140) . Co se může stát? Pokud máš v samosvoru hypoidní olej pro normální difecy, tak ti ten samosvor dřív nebo pozdějc odejde.. Ten spešl olej je tam fakt potřeba..
Ale fakt bych se divil, kdybys měl samosvor když máš ASC. To prostě nemá smysl mít tam zaráz oba systémy..
Ale fakt bych se divil, kdybys měl samosvor když máš ASC. To prostě nemá smysl mít tam zaráz oba systémy..
-
- Klubové ID: 967
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=33&fg=05 V BMW mi rekli ze tam mam mit tenhle typ ale nevi jestli je to obic nebo samosvor da se to nejak zjistit?