Včera jsem pod sedadlem spolujezdce našel tuhle krabičku http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=65&hl=16 na obrázku má č.5 .... nevíte prosím kam ji přesně uchytit?? hledal jsem, ale nic kam se dá strčit a případně pootočit a zaaretovat jsem nenašel....Za každou radu případně foto moc děkuju...
Sprite píše:Včera jsem pod sedadlem spolujezdce našel tuhle krabičku http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=65&hl=16 na obrázku má č.5 .... nevíte prosím kam ji přesně uchytit?? hledal jsem, ale nic kam se dá strčit a případně pootočit a zaaretovat jsem nenašel....Za každou radu případně foto moc děkuju...
s krabickou opatrne ... to je myslim napinak pasu
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:s krabickou opatrne ... to je myslim napinak pasu
Krabička je na zátěžová čidla v sedáku, napínáky jdou napřímo jen přes žlutý konektor.
jj..podle ETK by to asi mělo být na to čidlo v sedačce...jen opravdu nevím, kde mohlo být uchyceno...a zdá se mi že jeden drátek u něj je nějak přetržený...ale to by mi zřejmě svítila kontrolka na palubce, že??...mám pravdu nebo se pletu??
Přerušený nebude, to by ti opravdu svítila kontrolka bagu, pokud funguje, sedačku vyndej a jukni jak to má být, je na čtyřech šroubech, žádná velká práce.
hehe, jestli je to ta krabicka s tim obdelnikovym cudlem nahore, co je trochu otoceny vuci ose te ktabicky, jakoze to na to vypada, tak to se zastrkava primo do sicny zespoda, je tam na to takova obdelnikova dirka. staci spravne prisadit a pootocit.
Speedy píše:hehe, jestli je to ta krabicka s tim obdelnikovym cudlem nahore, co je trochu otoceny vuci ose te ktabicky, jakoze to na to vypada, tak to se zastrkava primo do sicny zespoda, je tam na to takova obdelnikova dirka. staci spravne prisadit a pootocit.
jj...to je ona...jeden obdelnik vetsi, a druhej mensi pootočenej vuci ose...nicmene dirku teto velikosti jsem nasel jen jednu, a v te to nejde pootočit, protože ten plast na te krabičce je širší než plech v te dirce...Prosim nevis zhruba v jakem miste by ta dirka mela byt??? dekuju
Obnovuji starý příspěvek, ale potřebuji opět poradit..Opět mi visí pod sedadlem spolujezdce čidlo, ale tentokrát se jedná o kupé..Tudíž i uchycení je jiné než bylo v compactu..Díky moc za rady A ještě jeden dotaz..Do čidla vedou kabely, ale z něj jen asi 10cm něčeho zaizolovaného..Ale nikam to nevede..Jedná se o odpor kvůli špatné síťce v sedadle?? Je OK že to nikam dál do sedačky nevede??