Jakou barvu ma servo kapalina ma ma uplne hnedou a dela me to bordel ale co jsem tu nasel tak to melo vice lidi a po vymene za novou kapalinu ty zvuky prestaly jukni jak je na tom servo kapalina a uvydis zitra to budu menit tak snad to taky prestane .
Jo dam hned vedet akorat resim jak to vypustit na regionalu jsme to trichu resily tak snad to pujde jinac na to vezmu strikacu ta kus hadicky a odsaju .
Já jsem měnik kapalinu v servu takto.. Z nádobky odsát stříkačkou. Pak jsem dole na řízení povolil převlečnou matku na přívodní trubičce a vypustil. Pak párkrát protočit volantem ze strany na stranu (bez motoru !!!!). Pak zašroubovat, nalít čerstvou kapalinu a s motorem zase volantem protočit.. Trochu sajrajtu se zase dostane do nádobky. Tak jsem to z ní ještě jednou odsál a dolil čerstvou a poho.. Podle potřeby (barvy kapaliny) třeba ještě zopakovat..
Takze dnes vypusteno a dana nova napln a mam po problemu to co tam bylo je plne cernych kousku a bordelu ted dana nova napln krasne cervena a muzu motat jak na levo tak na pravo tak zadne zvuky nejdou .
dsvatos píše:Já jsem měnik kapalinu v servu takto.. Z nádobky odsát stříkačkou. Pak jsem dole na řízení povolil převlečnou matku na přívodní trubičce a vypustil. Pak párkrát protočit volantem ze strany na stranu (bez motoru !!!!). Pak zašroubovat, nalít čerstvou kapalinu a s motorem zase volantem protočit.. Trochu sajrajtu se zase dostane do nádobky. Tak jsem to z ní ještě jednou odsál a dolil čerstvou a poho.. Podle potřeby (barvy kapaliny) třeba ještě zopakovat..
Presne takhle jsem to udelal a slo to jak po masle jinac litr naplne ti bude stacit .
dsvatos píše:Já jsem měnik kapalinu v servu takto.. Z nádobky odsát stříkačkou. Pak jsem dole na řízení povolil převlečnou matku na přívodní trubičce a vypustil. Pak párkrát protočit volantem ze strany na stranu (bez motoru !!!!). Pak zašroubovat, nalít čerstvou kapalinu a s motorem zase volantem protočit.. Trochu sajrajtu se zase dostane do nádobky. Tak jsem to z ní ještě jednou odsál a dolil čerstvou a poho.. Podle potřeby (barvy kapaliny) třeba ještě zopakovat..
Presne takhle jsem to udelal a slo to jak po masle jinac litr naplne ti bude stacit .
tak pravděpodobně budu další kdo tento způsob vyzkouší