Mám dotaz: Nové letní pneu po 20000 km v předu 6,6 mm, zadní 4,6 mm . Nevíte čím to může být? na geometrii jsem byl, tlumiče nové. Je to 318 M43 4dv. sedan. Díkes Aleš.
asi to bude normální. Jedině žeby jsi měl vzadu špatný odklon i zbíhavost v nějakém šalamounském poměru a gumu to sjíždělo rovnoměrně, ale více než normálně.
Jinak není problém udělat za 15 000 km ve předu 3mm a v zadu rovná plocha ( bez driftování )
i bez blbnuti .. pri zaberu se proste zatizi vic zadni naprava .. navic je foukana na vetsi tlak ... a proste se hnana naprava sjizdi vic to je normal ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Nazdar kluci potřeboval bych poradit. Mám BMW 318i touring a sjíždí se mi divně pneu. mám ho sjeté z venku a zevnitř mám pořád pěkný vzorek. Tak nevím čím to je. Na předku se to sjíždí rovnoměrně. Nechal jsem si dělat sbíhavost, ale s tím zadkem nevím. Poradíte me prosím. Do aut prosím nedělám. předem díky za odpověď
Corsair píše:Nazdar kluci potřeboval bych poradit. Mám BMW 318i touring a sjíždí se mi divně pneu. mám ho sjeté z venku a zevnitř mám pořád pěkný vzorek. Tak nevím čím to je. Na předku se to sjíždí rovnoměrně. Nechal jsem si dělat sbíhavost, ale s tím zadkem nevím. Poradíte me prosím. Do aut prosím nedělám. předem díky za odpověď
Jestli ho máš snížený tak by to taky mělo mít vliv.
A jak projíždíš zatáčky?
Corsair píše:Nazdar kluci potřeboval bych poradit. Mám BMW 318i touring a sjíždí se mi divně pneu. mám ho sjeté z venku a zevnitř mám pořád pěkný vzorek. Tak nevím čím to je. Na předku se to sjíždí rovnoměrně. Nechal jsem si dělat sbíhavost, ale s tím zadkem nevím. Poradíte me prosím. Do aut prosím nedělám. předem díky za odpověď
Jestli ho máš snížený tak by to taky mělo mít vliv. A jak projíždíš zatáčky?
snizene auto se sjizdi opacne .. zevnitr nic, zvenku ok ..
petr