jasne prostrikani nepomuze to sem delal a jen mesic pokoj, muj soukromi technik speedy rozebral cely pedal do mrte a vse radne namazal a slozil zpet (dokonce nic nezbylo) a ted super
Taky mi to vrže... Jak to rozebrat a čím to nejlíp namazat? Myslím, že třeba WDčko na to není ideální, spíš bych tam dal nějakou vazelínu, aby to tam dobře drželo. Někde jsem to tu už četl, ale už to zas nemůžu najít. Tuším, že to tu psal alp, pokud si to nepletu s pedálem plynu.
U matčiné e46 vrzalo něco při sešlápnutí spojky také, vyřešeno to bylo sejmutím převodovky a promazáním něčeho uvnitř převodové skříně, práce na 4 hodiny, auto najeto 75tis km...
Andre píše:Vrže mi spojkový pedál a už mě to štve. Zkoušel jsem to promazat, ale nepomohlo to nadlouho. Nemáte s tím někdo zkušenosti, čím to může být?
Mě to taky vrže,......když někoho vezu tak si připadám jak debil v rozvrzaném baworáku......všiml jsem si že to vrže když je auto rozpálené od slunka, to mi vržou i sedačky a tak....
Mě to samý dělala bejvalá Granada.. A tady podle toho linku koukám, že to báw má úplně stejný.. Takže rozdělat, futýrka vyčistit a promáznout troškou vazelíny.. Teda pokud už ty futýrka nejsou KO Pak je jedině koupit nový, nebo třeba nechat vytočit ze silonu atp.
Dost me potesilo kdyz jsem videl nazev treadu jestli se uvnitr diskuze bude probirat muj problem a jsem rad ze si nepripadam jak debil jen ja Tentyz problem mam i ja...
Není to tak hrozný, za hodinku jsem to měl vyměněný. Nejhorší je asi pak nasadit tu spodní pružinu. Doporučuju to nejdříve uchytit nahoře, co je to pouzdro a pak nasadit tu pružinu dole. A pak teprve připojit spojkový váleček.
ja sem spis zvedavej jak se naskladam pod volant...o to mi jde...kdyby se k tomu clovek normalne dostal tak je mi to putna...nebo si na to poridim nejakyho liliputana a snaz se drobku
Speedy píše:Není to tak hrozný, za hodinku jsem to měl vyměněný. Nejhorší je asi pak nasadit tu spodní pružinu. Doporučuju to nejdříve uchytit nahoře, co je to pouzdro a pak nasadit tu pružinu dole. A pak teprve připojit spojkový váleček.
to nebylo tak dlouho neprehanej , cca 30min , nerikej ze jogurt delal 2hodiny kryt pod motor