Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Píská kompresor klimatizace
Už delší dobu mi občas u motoru něco nepřijmně pískalo, ale teď už to dělalo skoro pořád, tak jsem to musel začít řešit. Sundal jsme klíňák od kompresoru klimatizace a nejdnou to byl zase ten starej dobrej krásnej zvuk šestiválce. Měl už někdo podobnej problém? Jde ten kompresor nějak rozdělat a vyměnit ložisko? Dělal to už někdo? Přece nebudu kvůli jednomu ložisku kupovat celou novou elmagnetickou spojku.
Dík za rady
Dík za rady
Známá bolest. Já to řešil tak, že jsem to prostě pravidelně prostříkával mazivem na řetězy motocyklů popř. klasickou WD40. Měnit jsem to nezkoušel.Bolys píše:Už delší dobu mi občas u motoru něco nepřijmně pískalo, ale teď už to dělalo skoro pořád, tak jsem to musel začít řešit. Sundal jsme klíňák od kompresoru klimatizace a nejdnou to byl zase ten starej dobrej krásnej zvuk šestiválce. Měl už někdo podobnej problém? Jde ten kompresor nějak rozdělat a vyměnit ložisko? Dělal to už někdo? Přece nebudu kvůli jednomu ložisku kupovat celou novou elmagnetickou spojku.
Dík za rady
-
- Kontaktovat uživatele:
Slid píše:To mě to samé dělá na altíku, ale jen, když je to studené, pak to přestanekdyž to pravidelně prostříknu tak je klid, ale chce to tak 1 týdně
hmmm, to je pod tou řemenicí? Bych to zkusil taky, nějak mi tam něco jemně ale otravně zvoní.. ale co místo wd zkusit třeba nějakou stálejší vazelínu?

CharlitoCZ píše:Slid píše:To mě to samé dělá na altíku, ale jen, když je to studené, pak to přestanekdyž to pravidelně prostříknu tak je klid, ale chce to tak 1 týdně
hmmm, to je pod tou řemenicí? Bych to zkusil taky, nějak mi tam něco jemně ale otravně zvoní.. ale co místo wd zkusit třeba nějakou stálejší vazelínu?
to vždycky stříknu na altík jak je řemenice, spíše mezi řemenici a altík zezhora, to tam zateče a je klid

-
- Kontaktovat uživatele:
Slid píše:CharlitoCZ píše:Slid píše:To mě to samé dělá na altíku, ale jen, když je to studené, pak to přestanekdyž to pravidelně prostříknu tak je klid, ale chce to tak 1 týdně
to vždycky stříknu na altík jak je řemenice, spíše mezi řemenici a altík zezhora, to tam zateče a je klid
to zkusim hnedka ráno taky

sice to neni pomalu slyšet, ale jakmile o tom vim tak mě to se*e

CharlitoCZ píše:Slid píše:CharlitoCZ píše:[quote="Slid"]To mě to samé dělá na altíku, ale jen, když je to studené, pak to přestanekdyž to pravidelně prostříknu tak je klid, ale chce to tak 1 týdně
to zkusim hnedka ráno taky

sice to neni pomalu slyšet, ale jakmile o tom vim tak mě to se*e

jj to je přesně ono mě taky