Zalezi na tom co jsi provedl.Pokud jsi neco vyzkratoval a zadarilo se ti ,tak jsi odpravil cast elektoniky...Jednoznacna rada co ti meli poradit hned na zacatku,pokud jste mu to poradili a ja to prehlidnul tak mne neukamenujte...Odpoj baterii.Dej do puvodniho stavu vse do ceho jsi sahal a rozpoj vsechny dodelavane kabely,je jich nutno tam par primotat.Zkontroluj pojistky v pojistkovem drzaku,nejlepe vsechny a to tak,ze je promeris nejakym primitivnim meridlem.Na toto ulne staci.Prerusene vymen.Pote pripoj baterii.Pokud nepomuze,tak mas smulu a bude te to stat nejake prachy.
Jsem z opavy,ale casu mam dost malo...A pokud ti neco shorelo,tak ti nepomuzu,protoze dily nemam.Ale snad by se dalo zjistit cos provedl.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pomoc-Blbě zapojený BC
-
- Klubové ID: 908
vše jsem dal do puvodniho stavu ale nepomohlo, ještě skusim okouknout ty pojistky jenže auto mam asi 2 měsice a do pojistkovky jsem se nedival. Až když se to posralo tak jsem zjistil že na klimě byl misto pojistky drat a ten to asi cele odpalil, ale nevim co všechno jestli jenom nějake relatko nebo cele no nevim 

-
- Klubové ID: 908