Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ostrekovace svetlometov
-
- Klubové ID: 1123
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim. Mam E46 325ci - problem je ze stale hlasi prazdny ostrekovac - ked ho naplnim - tak vytecie cez ostrekovac svetlometov - ako to spravit?? lepsia otazka - ako sa tam dostanem?? na 325 tam moc miesta nieje - alebo to skusit radsej odspodu?
Tie ostrekovace svetlometov nepotrebujem - chcem ich odstavit a hlavne ucpat to odkial to tece - tecie to z oboch stran - po autom su vzdy dve louzicky...
Tie ostrekovace svetlometov nepotrebujem - chcem ich odstavit a hlavne ucpat to odkial to tece - tecie to z oboch stran - po autom su vzdy dve louzicky...
-
- Klubové ID: 561
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem stejný problém vyřešil na E36 tak, že jsem vytáhnul motorek z nádobky, sání motorku jsem omotal igelitem, zasunul motorek zpět a vytáhnul konektor z motorku. Výsledek je ten, že mi teď motorek ostřikovačů světel slouží v podstatě jako špuntPeppo píše:Zdravim. Mam E46 325ci - problem je ze stale hlasi prazdny ostrekovac - ked ho naplnim - tak vytecie cez ostrekovac svetlometov - ako to spravit?? lepsia otazka - ako sa tam dostanem?? na 325 tam moc miesta nieje - alebo to skusit radsej odspodu?

-
- Klubové ID: 1123
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 561
- Kontaktovat uživatele:
No zní to logicky...Speedy píše:zkontroluj si, jeslit mas dotazene spony na hadiccih, co vedou k ostrikovacium svetel. bezne to byva uvolnene u trysksy. pripadne jeslti neni v hadici dirka. pak to prisava vzduch a tim padem to skrz trysku vytece. Vsadil bych se na tu sponu na haddice u trysky, kterou to vytéka ven.
Je fakt, že slzela jenom levá tryska.
A nevíš kudy je k ní nejlepší přístup ?