ahoj jako čerstvý majitel e36 328 chodím kolam auta a hledám chybu ale naštěsí nic nenacházím jen se mi zdá že jak vytáhnu klič ze zapalováni tak se ozyvá z poza polubuvky tiche hučení něco jak když hučí trafo nobo něco jek je puštěny comp není to ventylátor zkuste prosim poradit co to asi j en mam strach ať tam něco nebafne a zase budu mit hovno dik petr
me to dela v 328 s digi take..to se ti dochlazuje pod panelem klimy ...zcela normalni vec...uvidis,kdyz prijdes po chvilce k tomu,uz to delat nebude.Schvalne si sahni po jizde,je to pekne rozehrate...
V panelu digi klimy je malý větráček a za ním je čidlo teploty vzduchu v kabině.Větráček vtahuje z kabiny vzduch přes čidlo a z toho pozná aktuální teplotu.podle toho buď přitápí nebo chladí...Automatická digi klima.Mě to v 323i coupe dělá taky...
petrh píše:dík, tak já si teda najdu nějaký jiný problém jsem rád že je to v pořádku
Koukam ze sme na tom uplne stejne Taky sem po koupi 323i hledal sebemensi zavadu, a kdyz sem na nic nedosel tak sem zkoumal toto
Myslel sem si ze to je od klimy, ale nehuci to treba ze ten vetracek je zanesenej od bordelu?
petrh píše:dík, tak já si teda najdu nějaký jiný problém jsem rád že je to v pořádku
Koukam ze sme na tom uplne stejne Taky sem po koupi 323i hledal sebemensi zavadu, a kdyz sem na nic nedosel tak sem zkoumal toto
Myslel sem si ze to je od klimy, ale nehuci to treba ze ten vetracek je zanesenej od bordelu?
Každopádně doporučuji rozebrat a vyčistit. Já ho měl strašně zas...nej. Čidlo pak nedostává správné hodnoty.
annri píše:V panelu digi klimy je malý větráček a za ním je čidlo teploty vzduchu v kabině.Větráček vtahuje z kabiny vzduch přes čidlo a z toho pozná aktuální teplotu.podle toho buď přitápí nebo chladí...Automatická digi klima.Mě to v 323i coupe dělá taky...
jj, přesně tak. A jak někdo uvádí že se tím dochlazuje panel klimatizace, tak je to myslím blbost, pač ten ventilátorek fouká ten vzduch směrem pryč od panelu a nasává ho přes trubičku takže to nikde nic nechladí