Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
A už zase Klima manual zlobí pls poraďte
Mám 325td s manual klimatizaci a nejak nefunguje je naplněná unik žádný kompresor vpořádku při spojení nakrátko jede a chladí ale,při zapnutí přes panel normalně nejde zapout ani vnitřní okruh nakrátko se rožnou obě kontrolky mspínaču pak zhasnou a konec nic nejde,mám vyměněný i ten ventilátor před chladičem klimy ten byl zadřenej.Jinak jsem zkoušel i obejit tlakové čidlo a nic tak teď babo raď.Dík za všechny rady
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
pojistky? relé?Hurdy píše:Mám 325td s manual klimatizaci a nejak nefunguje je naplněná unik žádný kompresor vpořádku při spojení nakrátko jede a chladí ale,při zapnutí přes panel normalně nejde zapout ani vnitřní okruh nakrátko se rožnou obě kontrolky mspínaču pak zhasnou a konec nic nejde,mám vyměněný i ten ventilátor před chladičem klimy ten byl zadřenej.Jinak jsem zkoušel i obejit tlakové čidlo a nic tak teď babo raď.Dík za všechny rady
-
- Klubové ID: 561
- Kontaktovat uživatele:
Vyměnit autoelektrikáře....ten, kdo řekne že je elektroinstalace v autě složitá tak není elektrikář. Vždy? je to jenom klubo drátů a min. aktivních prvků...Hurdy píše:relé v pořádku už nevím co mám to v servisu a jsou z toho na prášky už neví co. Dva autoelektrikáři mi po telefonu řekli že bmw nedělají že je to složité. Už mě to auto začíná srát nic nejde jednoduše
tak už to dělali dva elektrikáři a oba pohořeli.Vše je prý v pořádku všechno proměřili i řídící jednotku zkoušeli měnit a klima stále nefunguje.Je plná těsní, kompresor nakrátko spojený jede a chladí už jsem to chtěl předělat natvrdo na vypínač zvláš?,ale nejde ani vnitřní okruh a ten prý zvláš? na vypínač nejde,že je tam krokový motorek a bez toho abych zavřel okruh je mi klima k ničemu. Už mi došli nápady.