Zdravím.. Mám na vás velkou prosbu o radu.. sháním zámky na E36 4D .. U jednoho písáku jsem stratil klíče, známí při pokusech se dostat dovnitř vysadili okínko a vevnitř poškodily zámek na volantu.. Jde někde objednat zámek a klíč třeba podle vin? Mechanik my mlel něco o výjměně komplet celý volantový tyče.. nevyznám se v tom tak jdu za váma... Jinak Jestli náhodou někdo nemáte z nějakého vraku.. komplet zámky a zámek na volant nebo celou tyč.. Na kolik mě ta oprava cca muže přijít?.. Nechtěl bych se nechat napálit.. moc dík za jakýkoli rady
Machine píše:Zdravím.. Mám na vás velkou prosbu o radu.. sháním zámky na E36 4D .. U jednoho písáku jsem stratil klíče, známí při pokusech se dostat dovnitř vysadili okínko a vevnitř poškodily zámek na volantu.. Jde někde objednat zámek a klíč třeba podle vin? Mechanik my mlel něco o výjměně komplet celý volantový tyče.. nevyznám se v tom tak jdu za váma... Jinak Jestli náhodou někdo nemáte z nějakého vraku.. komplet zámky a zámek na volant nebo celou tyč.. Na kolik mě ta oprava cca muže přijít?.. Nechtěl bych se nechat napálit.. moc dík za jakýkoli rady
no pocitej s tim ze na zamek na volantu pujdes s kladivem
no pocitej s tim ze na zamek na volantu pujdes s kladivem
No slyšel jsem že se to prej dá vyvrtat .. postupně až na 17 vrtáku se rozpadne.. Ale nevím kde sehnat pak ten zámek s klíčema a zámkama okolo.. Mechanik mi nadhodil takovou dost šílenou částku.. takže kdyby někdo věděl cenu kolik by to tak stálo třeba v jeho servisu, tak bych byl moc vděčnej..
To je jen za klíč?. To se mi nezdá, jakej je rozdíl mezi klíčem s centrálem a bez? není to spíš o imobilizeru? a to vím že klíč s imm.. stojí asi 1800 a bez do 1000 kč.. Nebo tě špatně chápu?
U nas sa da objednat kluc podla VINu z BMW za 2000Sk bez dialkoveho. Staci len majitel auta, obciansky, a technicky preukaz a do tyzdna mas kluc z nemecka.
To je jen za klíč?. To se mi nezdá, jakej je rozdíl mezi klíčem s centrálem a bez? není to spíš o imobilizeru? a to vím že klíč s imm.. stojí asi 1800 a bez do 1000 kč.. Nebo tě špatně chápu?
Pokud mas alarm s dalkovym ovladanim, tak mas k tomu krome klice i krabicku dalkoveho ovladani. U toho drazsiho klicku uz je dalkovy ovladac integrovany, takze nemusis mit krabicku, tzn. uspora mista.
Potřebuješ novou spínačku dle vin(bude sedět na stávající klíč),a pokud máš poškozené vnější zámky,tak jen nové vložky a zámky se poskládají podle klíče... Dostat ven starou poškozenou spínačku je trochu porod,ale taky to jde...