(ten horní s šestihranou hlavou + ten zadní šroub startéru)..

to mám demontovat sání,nebo jak na to?
na DIY se o tomhle nezmiňujou...že prej později

dík za rady,stojím na tom !

M50 2,5

dík za radu,asi mám málo ohebné nástroje a ruce,proto sundám sání jakoSpeedy píše:Jasně že to jde i bez sundání sání. Stačí tu převodovku trochu popustit dolu, ale né moc, aby jsi neurval sb na motoru. Výměna spojky, když je auto na heveru je otázkou 6hodin. a nezapomen odpojit táhlo řazení včetně reakční vzpěry na převodovce(ten Al podélník co vede od převodovky k fofrklacku).
 ..teda tohle bych rád viděl,jak mi to někdo povoluje zespoda(když mám ten horní šroub z druhý strany).
   ..teda tohle bych rád viděl,jak mi to někdo povoluje zespoda(když mám ten horní šroub z druhý strany).  

gola sady mám tři,tj 3ks dlouhý,3ks krátký prodloužení,kloubek taky aerror-motohanz píše:jojo da se to trochu popustis a kdyz mas spravnej vercajk tak to jde docela v poho...jen nestrhnout sroubek.... potrebujes takovy ty prodluzovaci nasady na golu a pripadne kloubovej orisek na konec.....
 když to tam po půlhodině nasadím,stejně to nepovolím,protože se točí ta samozajiš?ovací matka na druhý straně
  když to tam po půlhodině nasadím,stejně to nepovolím,protože se točí ta samozajiš?ovací matka na druhý straně