ASA kompresor s tlakem 0.3 bar 190PS, 220Nm
ASA kompresor s tlakem 0.4 bar + chladic plniciho vzduchu 220PS, 260Nm
ASA kompresor s tlakem 0.5 bar + chladic plniciho vzduchu 240PS, 270Nm
Taky jsem o kompresoru přemýšlel ale ty ceny mě teď trochu uklidnily... Na to že kompresor se dá sehnat i pod 20 tis, se mi zdá cena sady 130 tis. trochu přešvihlá.
Jinak by to bylo asi zajímavý svezení.
Má tady někdo už okompresorovaný báwo?
ty ceny bych až tak neřešil, kompresor seženeš docela levně, pak dejme tomu ty nějaký trubky a určitě IC, ale jinak bych se spíš bál jak to tam vejít takže asi nejdřív zvolim 2,5 a pak dejme tomu uvídíme..
CharlitoCZ píše:ty ceny bych až tak neřešil, kompresor seženeš docela levně, pak dejme tomu ty nějaký trubky a určitě IC, ale jinak bych se spíš bál jak to tam vejít takže asi nejdřív zvolim 2,5 a pak dejme tomu uvídíme..
nejlevnější a nejlepší tuning motoru je koupit ho hned v základu... zvedat ho dodatečně je neúměrně drahé proti koupi např 328i nebo M3 a to nemluvím o tom že toho výkonu z 2,0 těžko vyždímeš ¨
Jiné je to když už není nic lepšího v rámci modelu pak ti nic jiného nezbývá.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
CharlitoCZ píše:ty ceny bych až tak neřešil, kompresor seženeš docela levně, pak dejme tomu ty nějaký trubky a určitě IC, ale jinak bych se spíš bál jak to tam vejít takže asi nejdřív zvolim 2,5 a pak dejme tomu uvídíme..
nejlevnější a nejlepší tuning motoru je koupit ho hned v základu... zvedat ho dodatečně je neúměrně drahé proti koupi např 328i nebo M3 a to nemluvím o tom že toho výkonu z 2,0 těžko vyždímeš ¨
Jiné je to když už není nic lepšího v rámci modelu pak ti nic jiného nezbývá.
hlavne pocitej se zhorsenou spotrebou a to u kompresoru dost vyraznou krom toho tyhle centrifugalni kity jsou nic moc co se tyce prubehu kroutaku a zivotnosti jednotky, kdyz kompresor, tak typu Roots (Eaton, Lysholm a pod... proto je taky dava MB .-) )