Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
uskakovani(ustrelovani) zadku na e36
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj potrebuju poradit, ustreluje mne pri prejeti treba deklu od kanalu a nebo na mokru strasne moc zadek, na zadnym jinym bmw mne to nedelalo. nevite nekdo cim to muze byt? dela to i na mirne nerovnym povrchu. byly praskly pruziny a ty jsem vymenil- i kdyz asi ne za ty, co tam mely byt- jiny nebyly, jinak na zadni naprave vypada vse ok, ale nejsem mechos
tlumice jsou ok. nekdy to fakt ulitne docela dost. na co se tak nejak zamerit?

-
- Klubové ID: 908
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
na 99% to budou silentbloky v ramenách .. cena cca 800,-/ pár že je špatnej poznáš až po vytažení ramene... na autě vypadá OK, ale bude to tím... v podstatě to dělá škubnutí zadkem doboku... měnili jsme je skoro na všech e36tkách

-
- Kontaktovat uživatele:
jo tak to je ono, skube to do boku a na aute vypadaj ok. diky vymenim to. kolik jich je na jednom rameni? nemam ted auto u sebe, protoze jsem ztratil navic klice...tak at to nedelam pak 2xHuska píše:na 99% to budou silentbloky v ramenách .. cena cca 800,-/ pár že je špatnej poznáš až po vytažení ramene... na autě vypadá OK, ale bude to tím... v podstatě to dělá škubnutí zadkem doboku... měnili jsme je skoro na všech e36tkách
-
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
ano je jen jeden na každé straně.
v sadě 2ks vychází levněji než když kupuješ po 1ks .... hlavně je vyměn oba... sám jsem odzkoušel že když jsem vyměnil jeden a druhý až za týden (byly špatně objednány) a druhý byl jiný výrobce tak to nebylo ono a kupoval jsem třetí stejného výrobce aby byly stejně tuhé na obou stranách... práce je to docela složitá, protože rameno musí ven na vylisování a nalisování nového
v sadě 2ks vychází levněji než když kupuješ po 1ks .... hlavně je vyměn oba... sám jsem odzkoušel že když jsem vyměnil jeden a druhý až za týden (byly špatně objednány) a druhý byl jiný výrobce tak to nebylo ono a kupoval jsem třetí stejného výrobce aby byly stejně tuhé na obou stranách... práce je to docela složitá, protože rameno musí ven na vylisování a nalisování nového

-
- Klubové ID: 665
- Kontaktovat uživatele:
je teda nejaky vehementni rozdil ve znackach nebo to bylo ciste jenom ze si mel na kazdy strane od jinyho vyrobceHuska píše:ano je jen jeden na každé straně.

Nejlepší je koupit variantu M3, je tužší, víc vydrží. Jinak u seriových je toasi jedno, sice se od každého výrobce liší, ale pro normální svezení to je jedno. Rameno ven nemusí celé, stačí povolit hadičky od brzd a povolit tlumič z těhlice a to rameno jde spustit dolů. SB pak odvrtat a nalisovat novej pomocí stahovacího přípravku(šroub s podložkama stačí). Na webu je i někde návod krok po kroku.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
jde to i jak píše speedy, ale to odvrtávání na rameni je hroznej ojeb koho vybereš je jedno, hlavně aby byly oba stejný výrobce

-
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
návod je tady:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ilentbloku
V pondělí jsem je měnil oba dva (přední silentbloky zadního podélného ramene) a je to sice lepší ale trochu mi to pořád uskakuje. Takže bych teď tipoval to horní uložení tlumičů a vubec tlumiče a pružiny půjdou do háje.....
V ELITu mě stáli myslim kolem 300,-/ks.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ilentbloku
V pondělí jsem je měnil oba dva (přední silentbloky zadního podélného ramene) a je to sice lepší ale trochu mi to pořád uskakuje. Takže bych teď tipoval to horní uložení tlumičů a vubec tlumiče a pružiny půjdou do háje.....
V ELITu mě stáli myslim kolem 300,-/ks.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
ty spodní válečkyJirka-328 píše:Hele kluci a bavíte se o těch silentblokách co jsou nahoře nad tlumičem, nebo o těch dole jakoby u prahu?

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!