Tak sem si udělal čas a ponořil se do hlubin větráku (ikdyž, tak hluboko zase ne ), a objednal sem filtříky... Sou tam 2 v sadě a myslel sem že to nebude zas taková investice.. A hle, 1666 Kč...
Jámám 525i e34 10/94 bez klimy a pylový filtr tam je a pak mám ještě 525TDs e34 06/95 s klimou, ale ten pylový filtr nemohu najít sakra...
Sundal jsem kastlík spolujezdce, rozebral půl topení a nikde nic...
já jsem dovezl trojku z venku a taky tam chyběli oba filtry na tom motorku,tak jsem je raději koupil.
Není to nic příjemného,když ten bordel lítá jak do obličeje ,tak ještě do auta.
hned me nerikejte ze sem blb ale mam E36 ku rv 1996 2 hy mesic je to kombi pokud se to lisi a rozbral sem od spolujezdce vse az po airbag a nic sem nenasel.....mam digiklimu a nekde ten pilovej musi bejt jestli je jinde tak teda kde?? ze predu?? fakt od spolujezdce ani od ridice dole nic na vymenu proste neni a docela bych ho i vymenil ale nemuzu se dopatrat kde ma bejt
Patrik píše:hned me nerikejte ze sem blb ale mam E36 ku rv 1996 2 hy mesic je to kombi pokud se to lisi a rozbral sem od spolujezdce vse az po airbag a nic sem nenasel.....mam digiklimu a nekde ten pilovej musi bejt jestli je jinde tak teda kde?? ze predu?? fakt od spolujezdce ani od ridice dole nic na vymenu proste neni a docela bych ho i vymenil ale nemuzu se dopatrat kde ma bejt
Vyndava se od kastliku spolujezdce, je strcenej v tunelu topeni pred radickou...
Patrik píše:hned me nerikejte ze sem blb ale mam E36 ku rv 1996 2 hy mesic je to kombi pokud se to lisi a rozbral sem od spolujezdce vse az po airbag a nic sem nenasel.....mam digiklimu a nekde ten pilovej musi bejt jestli je jinde tak teda kde?? ze predu?? fakt od spolujezdce ani od ridice dole nic na vymenu proste neni a docela bych ho i vymenil ale nemuzu se dopatrat kde ma bejt
Kdyz jsem si ho chtel sam vymenit, tak jsem oddelal kastlik a on nikde. On totiz neni poradne videt. Videt je ten kulatej cudlik vlevo vzadu za kastlikem, ktery se musi nejak uvolnit a tim se dostanes k mikrofiltru.