Když dupnu na brzdy tak se mi ozve zvuk jako by se krčil plech. Nedělá to vždycky jen občas a je to dost hlasité a pěkně mě to sere.
43 000 najeto
Kdyby náhodou někdo věděl čím by to nohlo být tak se ozvěte
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 - problem
zkontrolovat všechny 4 brzdiče,někdy se do nich dostane bordel,třeba mezi ten plech a dělá to rachot....nebo malej kamínek...kosh píše:Když dupnu na brzdy tak se mi ozve zvuk jako by se krčil plech. Nedělá to vždycky jen občas a je to dost hlasité a pěkně mě to sere.
43 000 najeto
Kdyby náhodou někdo věděl čím by to nohlo být tak se ozvěte
-
- Klubové ID: 238
No nejprve začalo v autě něco lítat. To byla asi pružinka, která se nějakým způsobem uvolnila. No a vedlo to k tomu, že se naklonila lamela a nedosedala celou plochou takže si to sem tam klouzlo a kopalo to do pedalu spojky.Petous píše:Spojka na 43tis km?kosh píše: To mě napadlo jako první![]()
Tak nakonec spojka KOTo mě zajíma, mám najeto více jak 4x víc a z odchodu stále původní spojky už mám docela strach... Jak konkrétně se to projevovalo, mělo to i jiné příznaky ?
Dík
Přesně tohle se mně stalo kdysi na Mondeu V6 při najetých 80k km, praskla jedna z pružinek, zachycujících rázy na lamele a vykur*ilo to lamelu a přítlačák.kosh píše:No nejprve začalo v autě něco lítat. To byla asi pružinka, která se nějakým způsobem uvolnila. No a vedlo to k tomu, že se naklonila lamela a nedosedala celou plochou takže si to sem tam klouzlo a kopalo to do pedalu spojky.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic