Miketak píše:On se ptal jestli půjde a když ne tak co musí pro to udělat aby šlo. Takže bez úprav nepůjde s úpravama půjde-to je vše. No a ta cena se mi zdá celkem ok.
patras píše:maximum co se tam vejde je 9" ET 41 nebo 8,5" ET 35 ... nic jinyho !!!
vejde se i ET 13 s 8,5" , skoro bez úprav a nebo na ty moje kola někdo vyrazil nesmyslný čísla
skoro znamena zavalcovat vnitrek lemu !!! a to uz uprava je ... je vic nez 1cm tlustej takze od toho si to spocitej ..
to co jsem napsal neni domenka s tim maximem .. ale je to presne zmereny ... a vyzkouseny ...navic zalezi taky na pneu .. pokud tam das 205 tak udela velkej nabeh a mas vyhrano
jo, mám zavalcovaný zadní lemy, 8,5" 17" et 13 225/45 a nedře ani nemůže, je tam místo, na roh zadního narazníku to jde těsně. ale i když odpočítám 1cm, tak mi ty vaše počty nějak nejdou.
T.o.m. píše:ale i když odpočítám 1cm, tak mi ty vaše počty nějak nejdou.
to neva, hafo lidi ma problem i s mensi ciselnou magii nez je et na kolech proste neni nad to si na auto narvat co nejsirsi kola s co mozna nejnizsim et, k tomu poradne siroky nebo nizky pneu a jako perlu na zaver rozrezat nebo jinak zmrvit zadni blatniky, protoze rez je fajn a kdo pocka, ten se docka doufam, ze uz tomu Miketak rozumi
(trochu se nudim, tak to berte s rezervou)
to neva, hafo lidi ma problem i s mensi ciselnou magii nez je et na kolech proste neni nad to si na auto narvat co nejsirsi kola s co mozna nejnizsim et, k tomu poradne siroky nebo nizky pneu a jako perlu na zaver rozrezat nebo jinak zmrvit zadni blatniky, protoze rez je fajn a kdo pocka, ten se docka doufam, ze uz tomu Miketak rozumi
ty kouzelníku, vem si kulajdu a zkus to znovu, pořád ti tam lítá 1 cm
na e36 nevidím tyto čísla jako extremní a zavalcované blatníky má každej druhej (i batman Iso jestli se nepletu)
že si z toho vyrost tě neomlouvá a rezervu si v kufru otoč poklicí nahoru
Ježiš teď si mě úplně dostal fakt . Si asi nepochopil o co šlo ne? Se ptal jestli ty kola půjdou tak sem napsal že jo ale musel by řezat a vůbec nejsem zastáncem tohoto řešení Jo je fakt že na prvním auti sem to dělal ale už bych se na to vysral protože už sem starší a chytřejší a vím že to není best a proto teď mám origo m-kola 4x7,5 palce. Tak se prosím uklidni vlez si někde do kouta a napočítej si do deseti jo?
Na compactu mam vpředu 7,5 rafek ET35 snížení 60mm gumy 215/45/17 předek neškrtá nikde, jne v zatáčce na hupu lehce o vnitřní plast podběh. Zadek mam 8 palců ráfek a ET20 na stejných gumách snížení 40mm a zaválcovaný lemy a škrtne si jen při 4 lidech(je to zpusobeno tim, že lem neni dovalcovan až do konce a na konci blatníku si občas škrtne, jinak by také neškrtaly) na hupech a to se dá. Jezdim spíše sám nebo ve 2 a je to bez problému.