chci si koupit karu mko . nasel jsem na scoutu bmw m3 3.0. to by nebylo nic tak vzlastniho jako to ze je to udelany z 318is coz taky neni hlavni jde mi o to ze to ma vahu 1240kg!!! chtel jsem se zeptat cim to je, jestli vaha karoserie Mka bez motoru v porovnani s norm. 36 bez motoru je rozdil?? nebo si myslite ze je to proste chybny udaj??? dik vsem
rxxxr píše:chci si koupit karu mko . nasel jsem na scoutu bmw m3 3.0. to by nebylo nic tak vzlastniho jako to ze je to udelany z 318is coz taky neni hlavni jde mi o to ze to ma vahu 1240kg!!! chtel jsem se zeptat cim to je, jestli vaha karoserie Mka bez motoru v porovnani s norm. 36 bez motoru je rozdil?? nebo si myslite ze je to proste chybny udaj??? dik vsem
na tu vahu se lze myslim s trilitrem a petikvaltem asi dostat ...ale bylo by to radne odlehceny a asi bys to poznal
1240kg je ofiko vaha iSa, takze nekdo tam proste zastavel jen M3 motor a hotovo (tipnul bych tak 100kg navic jako minimum-motor s prislusenstvim+prevodovka+kardan+cela zadni naprava, vcetne ostatnich veci-brzdy a pod vic)