Jezdil jsem dal jsem auto na zvedák.Bylo na zvedáku asi 3 dny sjedu s ním ven a jak chci najet dovnitř tak nenastartuji.Benzínu tam je asi 30 litru.Baterku jsem měl odpojenou a nic jsem s tím nedélal že bych do něčeho vrtal.....
nezbývá asi než zkoušet a zkoušet. Vyzkoušet se to dá že odpojíš (nevim ale jak) hadičku přívodu benzínu ke vstřikům a otočíš klíčkem - pokud se ti udělá (bude stříkat benzín) tak čerpadlo bude ok.
Přelite svičky - nekolikrat jsem se s tim setkal.Zkus vymontovat a zahrat na plynovem horaku nebo autogenem.Namontuj a zkus nastartovat.Predtim jeste zkus vytahnout jednu svicku a zapoj k ni kabel,podrz nejlepe v kombinackach na kostre motoru a nekdo at ti zatoci starterem.Musis videt krasnou jiskru.Pokud tam bude jdi po tom palivu.
Jinak ja jsem se taky pekne nahledal,bylo mi lito penez za diagnostiku.Nekdy auto slo nastartovat,nekdy ne...Vadne cidlo teploty,zblblo to jednotku a ta davala smes tak blbe,ze to nechytlo.Problemy jenom pri studenem motoru.Nez jsem pak sehnal nove,tak jsem jezdil a po ruce mel cca 2000 ohmu odpor.kdyz ta svine nechtela chytnout,tak otevrit kapotu,vytahnout konektor z cidla,do nej zasunout ten odpor a krasny start.Po nekolika dnech jsem se uz nasral a jezdil s tim odporem natvrdo.
Muze toho byt tri prdele proc to nejede.Predtim zadny problem,ani naznak ???
imo - seriovy by mel snad chytnout,ale v zapeti chcipnout.Ale ruku do ohne za to nedam.BMW tolik neznam jak ostatni plecky jisteho koncernu -)Pokud je to dodelavany imo nebo pritomnost alarmu,nepujde palivo.To lze jednoduse poznat ze po chvili toceni musi byt svicky zalite benzinem.Pokud budou vlhke jak sedumnactka v kine,palivo tam pujde.Otazkou je tlak,ale zniceho nic na zvedaku ????
Od stolu se blbe radi,sezen nejakeho cloveka ktery se vyzna v elektice.Ten by na to mel prijit behem chvilky a pokud ne - vsichni to jiste znate - diagnostika...
matiz píše:imo - seriovy by mel snad chytnout,ale v zapeti chcipnout.Ale ruku do ohne za to nedam.BMW tolik neznam jak ostatni plecky jisteho koncernu -)Pokud je to dodelavany imo nebo pritomnost alarmu,nepujde palivo.To lze jednoduse poznat ze po chvili toceni musi byt svicky zalite benzinem.Pokud budou vlhke jak sedumnactka v kine,palivo tam pujde.Otazkou je tlak,ale zniceho nic na zvedaku ????
Od stolu se blbe radi,sezen nejakeho cloveka ktery se vyzna v elektice.Ten by na to mel prijit behem chvilky a pokud ne - vsichni to jiste znate - diagnostika...
error-motohanz píše:jojo toci jak blazen a uz jako skoro snaskocit...to jsem mel totez....
Měl jsem taky. U mě to byl regulátor alternátoru.
Kdybys to zkusil roztlačit (dělám nerad kvůli KATU) a chytlo by to - tak pak změřit na svorkách baterie napětí jestli správně nabíjí. Mělo by to ukazovat cca 14V. Kdyby ne - je něco s altíkem. (ale ne vždy se musí celej měnit)