No pohoď sem to foto.sihlovecondra píše:nevim jak vy, ale ja jsem si zajel do Polska, a tam mě ten kryt vyšel na 500,- a maji jich tam plno. Je to odlitek origo a je s plastu, kdyby někdo chtěl tak tady mužu dat i fotku ještě ho nemam na autě bo dělam celolak.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kryt pod motor
jj taky mě to dost zajímá, jinak já mám všude kryty na spodku, mám od vany směrem k výfuku vše zadeklované, ale pod řemenici nemám žádnej + spodek nárazníku a to je jako tento kryt co je na foto????bafallo píše:No pohoď sem to foto.sihlovecondra píše:nevim jak vy, ale ja jsem si zajel do Polska, a tam mě ten kryt vyšel na 500,- a maji jich tam plno. Je to odlitek origo a je s plastu, kdyby někdo chtěl tak tady mužu dat i fotku ještě ho nemam na autě bo dělam celolak.
-
- Klubové ID: 575
Budeš se muset podívat zespod na motory, protože u dieselu tam asi bude nějakej ten výstupek navíc . A kryt na naftáka sem zatim nikde neviděl .Slid píše:toto je pro benziny a pro naftove vypada jak?tweety píše:Jo, tim co tu řešíte zakryjete fakt jen kousek pod řemenama .
Timhle zakryjete celej motor a je to na několika šroubcích a nemělo by to dělat neplechu který se bojíte :
no jo ale ten začátek musí bý stejný co je pod nárazníkem mezi trojuhelníkama a to by mne zajímalo co to je v ETK, jinak tento kryt co si napsal je jen pod řemenicí + chladiči a i nárazníkem mezi trojuhelníky? Nebo toto je jen pod motor + řemenice a mezi trojuhelníky ze spodu nárazníku je jiný kryt?tweety píše:Budeš se muset podívat zespod na motory, protože u dieselu tam asi bude nějakej ten výstupek navíc . A kryt na naftáka sem zatim nikde neviděl .Slid píše:toto je pro benziny a pro naftove vypada jak?tweety píše:Jo, tim co tu řešíte zakryjete fakt jen kousek pod řemenama .
Timhle zakryjete celej motor a je to na několika šroubcích a nemělo by to dělat neplechu který se bojíte :
-
- Klubové ID: 908
-
-
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
tohle by to chtelo.... to stoji v Elitu kolik? 
http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoit ... tor-benzin

http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoit ... tor-benzin
-