Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
225 nebo 235?
-
- Klubové ID: 588
jestli 225, nebo 235 je jedno, pokud se vejdou nevidím problém, BBS jsou jedna z nej kol, na čem jezdí F1???BBS, OZ....takže rozhodně kvalita a neuřízneš si na své E-46 ostudu s takovými ráfky !!!!!!! jdi do nich!!!wagina píše:Mám možnost 4ks 235/45/17, nové bridg. za pěknou cenu. mím psané ale 225tky. Neovlivní, širší, jízdní vlastnosti. A ještě jeden dotaz. AL kola BBS. To j snad slušní značka. Nebo????
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
vo to nejde .. ale budes mit spatnej rozmer .. tzn odcyhlka tachaku .. bude to vic tahat v kolejich ... a myslim ze na plnej rejd to vepredu bude skrtat do podbehu ...yard píše:a pokud dá 235/45 tak se stane co ???patras píše:jedfno to neni pokud je to na trojku tak 225/45 nebo 235/40 ale spis 225když se vejdou tam myslím že nic, nebo se mýlím ?????vždy? má 150 KW
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
NO a nejen obvod,ale podivej se do TP zda to mas vubec povolene.Muze se stat,ze budes havarovat, ja uz si to zjistoval a cituji:
"Při havarii nebo jiném problému by pojiš?ovna mohla dělat problémy s
pneumatikymi které nejsou doporučeny na Váš vůz. Mohou to brát jako
neodpovýdající technická způsobilost."
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 588
no ta odchylka tacháku to je fakt, že tam bude,... tahat v kolejích to nevím, já mám tohle na e-36 vyřešené opraveným podvozkem a mám 245/40(zadek) 225/45(předek)... a je to také o správném ET těch ráfků aby to nedřelo o podběh, jak jsem psal..."pokud se vejdou" každopádně ani nevíme jaký má ráfky, myslím šíři...wagína..kolik je máš široké???patras píše:vo to nejde .. ale budes mit spatnej rozmer .. tzn odcyhlka tachaku .. bude to vic tahat v kolejich ... a myslim ze na plnej rejd to vepredu bude skrtat do podbehu ...yard píše:a pokud dá 235/45 tak se stane co ???patras píše:jedfno to neni pokud je to na trojku tak 225/45 nebo 235/40 ale spis 225když se vejdou tam myslím že nic, nebo se mýlím ?????vždy? má 150 KW
Toto jsem řešil minulý rok, také jsem měl v CZ TP jen 15-ky. A nemusí to být zrovna vina DI, že tam ostatní povolené rozměry nenapsali, já mám např. jenom 15-tky také i v původním německém TP.Toydolls píše:No musis si to nechat dopsat,nebo zjistit u BMW rozmery(dopsat). To co mas ty je to,ze na dopravce to proste odflaklyCharlitoCZ píše:tyjo a když mám v techničáku jen 15" ???
A ty problémy při případném plnění u pojiš?ovny jsou bohužel holým faktem. Kamarád na to dojel, neproplatili mu po nehodě ani korunu z důvodů použití jiné šířky ráfku a rozměru pneu.
Tudíž vřele doporučuji používat jen to co máte v TP. A to jak ráfky tak i pneu.
Jinak u BMW není problém ty rozměry do TP doplnit. Stačí zavolat do Autecu a oni vám ten dokument nutný pro doplnění dalších rozměrů do TP za mírný obolos pošlou poštou nebo v případě osobní návštěvy vystaví na počkání. Pak již jen zajít na DI, vystát frontu a je to.
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
ja mam treba ve vel. technicaku 215/45 225/45 na 7,5" a 234/40 a 245/40 na 8,5" co se tyce 17" ....Toydolls píše:NO a nejen obvod,ale podivej se do TP zda to mas vubec povolene.Muze se stat,ze budes havarovat, ja uz si to zjistoval a cituji:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET