Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Palubní filtr
Pod kastlíkem spolujezdce.http://www.logun.org/microfilter.htm
-
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Stál mě 340kč se slevou. Takže asi 400Kč. Ještě mě nabízel nějaký filtr za cca 800kč ale já jsem koupil ten levnější.Miketak píše:můžu vědět co tě stál?Fikop píše:Tak už mám obědnaný nový palubní filtr na E36 323i s digiklimou, problém mám takový že ho v autě nemůžu najít. Mohl by mi to někdo přibližně přesně popsat kde ho najdu.
- bergos
- Klubové ID: 159
jojo, to znám...JaraX píše:já měnil filtr před 9000 km, ted jsem ho měl venku a byl zasranej jako prase, tak jsem ho jen vyfoukal, musí ještě něco vydržet.Fikop píše:Už ho mám i vyměněnýByl totálně zasraný, majitel předemnou ho vyměňoval asi v roce 2000 bo to na něm bylo napsané. A trvalo mě to asi 30min.

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

-
- Klubové ID: 588
tady je link jak se mění palubovej filtr na e-36 s aut. klimačkou, ten kastlík se fakt nemusí demontovat, ale je to docela pakárna vyndat ten filtr, alespoň pro mne protože mám housera...o)))já nový nedával, ten starý sem nejdřív vyfoukal a pak jsem ho ještě propral, myslím že funguje v pohodě, protože vyfůky do kabiny nejsou zaprášené...
http://www.bimmerinfo.com/BMW_micro_fil ... cement.htm
http://www.bimmerinfo.com/BMW_micro_fil ... cement.htm
Už to pomalu začínám s tím filtrem vzdávat.Vypadá to,že u manuálního chlazení ten filtr vůbec není nebo je někde venku u motoru,což bývá u kompaktu,ale u lima ??.
jde mi jen chlazení na čtvrtý stupeń,což by odpovídalo té pojistce v místě nohou u řidiče,ale tam jsem taky žádnou pojistku nenašel
nemáte prosím někdo schéma na manuál a né klímu?
Dík!!
jde mi jen chlazení na čtvrtý stupeń,což by odpovídalo té pojistce v místě nohou u řidiče,ale tam jsem taky žádnou pojistku nenašel

Dík!!
-
mira2 píše:Už to pomalu začínám s tím filtrem vzdávat.Vypadá to,že u manuálního chlazení ten filtr vůbec není nebo je někde venku u motoru,což bývá u kompaktu,ale u lima ??.
jde mi jen chlazení na čtvrtý stupeń,což by odpovídalo té pojistce v místě nohou u řidiče,ale tam jsem taky žádnou pojistku nenašel![]()
Dík!!
u auta bez klimy je snad někde v motoru ne ???takový kulatý nasazený přímo na ventilátoru pokud se nepletu a snad jsou tam dokonce dva...a do ETK jsi koukal ???
-
no teď jsem prolezl ETK a všemožný stránky a nikde nic...tak bohuželmira2 píše:do ETK jsem se díval,ale tam také nic není.
mám i knížku o BMW E36 v němčině jak co udělat ,ale tam o tom také nic není,tak nevím.
podívám se ještě k ventilátoru a pak uvidim.
dík!

-
- Klubové ID: 181
Pokud nemas klimu tak mas pouze dva male ctverecky nasunute pod mrizkou mezi celnim oknem a kapotou. U sani motorku.mira2 píše:do ETK jsem se díval,ale tam také nic není.
mám i knížku o BMW E36 v němčině jak co udělat ,ale tam o tom také nic není,tak nevím.
dík!
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
a nebo máš kulatej, ale nevím kde, asi natom větráku.Marek-is píše:Pokud nemas klimu tak mas pouze dva male ctverecky nasunute pod mrizkou mezi celnim oknem a kapotou. U sani motorku.mira2 píše:do ETK jsem se díval,ale tam také nic není.
dík!