Mám 318iS. Tak to by nemuselo být tak drastický,ne? Jenom jestli někdo nevíte kolik tak?Pavel H píše:To zalezi na tom na jaky auto. Na moje ///M je treba lamela ze 8k a pritlacak neco podobneho. Lozisko stalo 1200. Jinak prace tak do dvojky, kdyz nejsou zlodeji.castro píše:Chci se jen zeptat - výměna spojky cca kolik za materiál a popř. jak je to s prácí (v servisu)?
dík
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
spojka kaput po 500 km ???
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 98
Zavolej si do Elitu - tel: 271022500castro píše:Mám 318iS. Tak to by nemuselo být tak drastický,ne? Jenom jestli někdo nevíte kolik tak?Pavel H píše:To zalezi na tom na jaky auto. Na moje ///M je treba lamela ze 8k a pritlacak neco podobneho. Lozisko stalo 1200. Jinak prace tak do dvojky, kdyz nejsou zlodeji.castro píše:Chci se jen zeptat - výměna spojky cca kolik za materiál a popř. jak je to s prácí (v servisu)?
dík
Tam ti vse reknou.
To jsi ten spojkovej set kupoval celkem za ranec v elitu muzes mit sachs za 6,5k s dph... A na IS jeste o litr levneji...yard píše:materiál :castro píše:Chci se jen zeptat - výměna spojky cca kolik za materiál a popř. jak je to s prácí (v servisu)?
dík
lamela 3600
přítlačák 3600
výsuvné ložisko 1200
ložisko u setrv. 300
silonový hříbek cca 150?
práce tak 2000
N54 PWR
-
- Klubové ID: 588
no koukám na elit a cena setu bez dph je 6131 BEZ DPH !!! to co uvádím je cena s DPH a v tom setu není všechno...když to rozklikneš tak obsahuje jen lamelu a přítlačák, kde máš ty ostatní věci??...takže to zas tak úchvatná cena není... já kupoval lamelu a přítlačák za 5 900 bez dph takže jsem to koupil ještě levněji než v elituLukas H. píše:To jsi ten spojkovej set kupoval celkem za ranec v elitu muzes mit sachs za 6,5k s dph... A na IS jeste o litr levneji...yard píše:materiál :castro píše:Chci se jen zeptat - výměna spojky cca kolik za materiál a popř. jak je to s prácí (v servisu)?
dík
lamela 3600
přítlačák 3600
výsuvné ložisko 1200
ložisko u setrv. 300
silonový hříbek cca 150?
práce tak 2000
Za 1. kdyby jsi nebyl lama, tak pouzijes členskou slevovou kartičku a dostaneš v elitu 15% slevu.yard píše:no koukám na elit a cena setu bez dph je 6131 BEZ DPH !!! to co uvádím je cena s DPH a v tom setu není všechno...když to rozklikneš tak obsahuje jen lamelu a přítlačák, kde máš ty ostatní věci??...takže to zas tak úchvatná cena není... já kupoval lamelu a přítlačák za 5 900 bez dph takže jsem to koupil ještě levněji než v elituLukas H. píše:To jsi ten spojkovej set kupoval celkem za ranec v elitu muzes mit sachs za 6,5k s dph... A na IS jeste o litr levneji...yard píše: materiál :
lamela 3600
přítlačák 3600
výsuvné ložisko 1200
ložisko u setrv. 300
silonový hříbek cca 150?
práce tak 2000
za 2. v te sadě je jak přitlačák a lamela, tak i vysouvací ložisko a vazelína.
No prave ze me prijde ze to bere moc nahore a kdyz treba radim v 5tis tak chvilicku tam je takova chvilka bez tahu...jinak s tim ze by me to slo do otacek bez rychlosti problem nemam...jo a da se spojka rozdelat a a jen kouknout se jak je na tom? Myslim tim, ze kdyz se traba sunda hlava tak se musi dat novy tesneni apod.Hanz píše:bere az nahore, na vyssi kvalty pri zatizeni (jizda v kopci na plnej plyn) zacne jit motor do otacek bez zmeny rychlosti...

pri prerazeni to zpozdeni dela ASC, aby se ti neutrhli kola. kdyz ho vypnes, tak to prestane.Bilstein píše:No prave ze me prijde ze to bere moc nahore a kdyz treba radim v 5tis tak chvilicku tam je takova chvilka bez tahu...jinak s tim ze by me to slo do otacek bez rychlosti problem nemam...jo a da se spojka rozdelat a a jen kouknout se jak je na tom? Myslim tim, ze kdyz se traba sunda hlava tak se musi dat novy tesneni apod.Hanz píše:bere az nahore, na vyssi kvalty pri zatizeni (jizda v kopci na plnej plyn) zacne jit motor do otacek bez zmeny rychlosti...
Spojku rozdelat muzes, ale musis vyndat almaru a kdy zuz je dole, tak bych to vymenil.
Jinak odchazejici spojka(teda spis pritlacak) se taky pozna podle toho, ze jde ztuha spojkovej pedal. Je vhodny to porovnat s bawem, ktery ma spojku nedavno menenou, pac ten pedal jde pak daleko lehceji.
No tim ASC to nebude...nejak se v mym chabym Compactu nenachazi.Speedy píše:pri prerazeni to zpozdeni dela ASC, aby se ti neutrhli kola. kdyz ho vypnes, tak to prestane.Bilstein píše:No prave ze me prijde ze to bere moc nahore a kdyz treba radim v 5tis tak chvilicku tam je takova chvilka bez tahu...jinak s tim ze by me to slo do otacek bez rychlosti problem nemam...jo a da se spojka rozdelat a a jen kouknout se jak je na tom? Myslim tim, ze kdyz se traba sunda hlava tak se musi dat novy tesneni apod.Hanz píše:bere az nahore, na vyssi kvalty pri zatizeni (jizda v kopci na plnej plyn) zacne jit motor do otacek bez zmeny rychlosti...
Spojku rozdelat muzes, ale musis vyndat almaru a kdy zuz je dole, tak bych to vymenil.
Jinak odchazejici spojka(teda spis pritlacak) se taky pozna podle toho, ze jde ztuha spojkovej pedal. Je vhodny to porovnat s bawem, ktery ma spojku nedavno menenou, pac ten pedal jde pak daleko lehceji.

-
tak za 1. mam v kelly 10 - 30 % dle typu zboží, za 2. (nepublikovatelná výhoda)Speedy píše:Za 1. kdyby jsi nebyl lama, tak pouzijes členskou slevovou kartičku a dostaneš v elitu 15% slevu.yard píše:no koukám na elit a cena setu bez dph je 6131 BEZ DPH !!! to co uvádím je cena s DPH a v tom setu není všechno...když to rozklikneš tak obsahuje jen lamelu a přítlačák, kde máš ty ostatní věci??...takže to zas tak úchvatná cena není... já kupoval lamelu a přítlačák za 5 900 bez dph takže jsem to koupil ještě levněji než v elituLukas H. píše: To jsi ten spojkovej set kupoval celkem za ranec v elitu muzes mit sachs za 6,5k s dph... A na IS jeste o litr levneji...
za 2. v te sadě je jak přitlačák a lamela, tak i vysouvací ložisko a vazelína.

-
no tak teď začnu jobovkovat ...schválně jestli se může stát něco co mne může rozhodit jako ztráta dvojky...Lukas H. píše:Ja myslim ze ten pocit ze jsi vyhodil dvojku z vokna staci...yard píše:tak jo máte pravdu když sjedu na liště o jeden řádek níž tak je tam i to ložisko...kaju se a jdu si ho záchod vyškubnout...už nikdy nezažiju tu rozkoš z.....tak doufám že Vám to jako satisfakce stačí...o)))
v roce 1996 mi čorli corrado cena 400 000
píše se rok 1997 pak tu byl jeden kadet gsi za 100 000
pak tu byl jeden kadet za 50 000
no a pak tu byla jedna octavia 1,9 tdi to bylo loni v zimě cena 300 000
upozorňuji že pouze ta otila byla pojištěná....takže nejaký dva litry ???vem je čert o)))))), jsem životní smolař co se týče aut