sakris lidi zas takova trubka nejsem.. dekuji za varianty ale jde o to ze jsem tam dal novy svetla angleeyes a jedny krouzky i xenon sviti o trosku mene....takze spinava nebo vypalena parabola neni mozna...mel jsem tam predtim skoro novy klasicky svetla a tam parkovacka taky svitila min, to jsem si myslel ze tam mam slabsi zarovku ale bylo to asi tohle uz....napsal jsem toho predtim malo...
někde múžeš mít natrhnutý drát.V tom místě je větší odpor, tudiš tam dochází k úbytku napětí......nebo zaoxidované kontakty...........nebo špatné ukostření..........nebo špatné relé s velkým přechodovým odporem........nebo já nevím co ještě
hmm a kde maj kostru svetla? to by me zajimalo jak prijdu na to kde mam zavadu teda.... saaakra...zkusim ocistit ty kontaktiky a uvidim hledat natrhlej drat to bude taky legrace....
error-motohanz píše:hmm a kde maj kostru svetla? to by me zajimalo jak prijdu na to kde mam zavadu teda.... saaakra...zkusim ocistit ty kontaktiky a uvidim hledat natrhlej drat to bude taky legrace....
nebo jsi vem voltmetr a změř napětí na rozsvícené žárovce, toto napětí by mělo být stejné na všech žárovkách ve světlometu......a poté můžeš porovnat z druhou stranou..........nebo změř odpor vodiče od kontaktu relátka po žárovku, ale je to složitější na to už potřebuješ schéma zapojení, jinak se z toho zblázníš. Takto musíš měřit bez žárovek. A vodič z podezřele vyším odporem by za to mohl.........