Me to dela taky. U me je to kotoucema. Jde to poznat kdyz dobrzduju do krizovatky, hlavne z kopce, ze to nebrzdi rovnomerne. A kolem stovky me to trochu pri brzdeni hazi volantem.
castro píše:Dělá mi to taky. Tipoval bych ale kotouče. Já už je mám taky hrozný. Na zimákách mi to ale nedělalo....
A nechal jsi vyvážit letní kola než jsi je tam dal? Já je vždy vyvažuji když je na jaro dávám na auto. I když jsou pneušky dané na li?ákách před dvěma lety, tak jsou po sezóně trošku nevyvážené.
budou to asi ty nevyvážený kola. Přeci jenom ty M 17tky jsou s těma 235 dost široký a všim sem si že sou tam ty závažíčka upadaný a moc se mi nezdaj.
Ale plánuju přezutí na lepší pneu takže se mi to nechce zbytečně vyvažovat a pak znova.
Mám dotaz: Když je nechám nevyvážený a budu chvíli jezdit - cca měsíc - můžu nějak odrovnat něco? třeba kuláky nebo uložení tlumičů?
P.S.: to je škoda, už jsem plánoval Brembo kotouče
pro info mam jeste zimaky ) plechace ale delalo to predtim i se staryma kotoucema i s novyma a jak na plechacich tak i na ele.letnich, jinak zimaky jsou vyvazene dobre , u te dosedaci plochy je to otazk acistil sem ji celkem dost ale fakt nevim uz jelikoz to delalo i pred vymenou tak se mi moc nezda ze to je kotoucema ale mozne to je sere me to jelikoz to muze byt tolik veci ze nevim jak zjistit to prave ted uz zbyva snnad jen kotouce to ulozeni tlumicu nic jineho to snad byt ani nemuze , desticky mam uplne nove
No ještě skouknu darmonovu plochu a uvidime. Ale vzlhedem k tomu, že při dobržďování na křižovatce ti ty desky "vržou" nepravidelně, bude to buď ta plocha nebo kotouče.