Ja jsem pracne pod tim tapcem odhacoval na tech tyckach takovy zavlacky a potom jsem se dozvedel, ze staci ty tycky otocit. Nezkousel jsem to, ale podle toho jak to vypada by to melo jit. Otoc je tak o 90 stupnu na jednu nebo druhou stranu...
tweety píše:Fakt se s nima nedá otočit. Zkoušel jsem to sikama přes hadr a nic . U kupé, nevim jak u sedanu, jsou trochu ohlý(část která je pod zadním platem) .
Nechci se LOPOLA nijak dotknout, ale když to zvládl on u svého coupé za pár minut.....
Hmm, uz sem tam na těc tyčkách udělal drzný zářezy. Jestli to nejaký hovado nepřivařilo ke kastli . Jak je přidělaný zadní plato, abych to zkouknul pod tím ?
No bavil jsem se o e36 a tam to šlo myslím jenom rukou. A mám sklápěcí sicny, to mě napadá, že by mohl být třeba rozdíl. Zkoušel jsi to na obě strany? A měl jsi ty opěrky zcela vysunuté?
Byly plně vysunutý . Rukou teda ani omylem a těma sikama už mam pár zářezů ( i přes hadr ), zkoušel sem to na obě strany . sedadla jsou dělený, sklápěcí . Jak s tim zadním platem ?
tweety píše:Byly plně vysunutý . Rukou teda ani omylem a těma sikama už mam pár zářezů ( i přes hadr ), zkoušel sem to na obě strany . sedadla jsou dělený, sklápěcí . Jak s tim zadním platem ?
Plato jenom když sundáš ty opěrky... Mrkni se z kufru zespoda, jeslit to někdo nějak nezprznil, my s tím fakt žádný problém neměli.
Mam sedan E36 a sklapeci sedacky. z kufru nic neuvidis, nebo ja jsem nic nevidel. sklop sedacky, oddelej ten cernej plast co lemule tapec naspodu a jenom ten tapec pod operkama nadzvedni a uvidis to. Je to prace na hovno, trochu jsem si ponadaval, ale nakonec to slo...
Pawllos píše:Mam sedan E36 a sklapeci sedacky. z kufru nic neuvidis, nebo ja jsem nic nevidel. sklop sedacky, oddelej ten cernej plast co lemule tapec naspodu a jenom ten tapec pod operkama nadzvedni a uvidis to. Je to prace na hovno, trochu jsem si ponadaval, ale nakonec to slo...
Joo, to je vlastně fakt, je tam na te hraně krycí plast. Co máte za rok ty auta?
Pawllos píše:Mam sedan E36 a sklapeci sedacky. z kufru nic neuvidis, nebo ja jsem nic nevidel. sklop sedacky, oddelej ten cernej plast co lemule tapec naspodu a jenom ten tapec pod operkama nadzvedni a uvidis to. Je to prace na hovno, trochu jsem si ponadaval, ale nakonec to slo...
Joo, to je vlastně fakt, je tam na te hraně krycí plast. Co máte za rok ty auta?
Jestli se bavime o oblasti operek tak tapec a kastle 92, sedacky a operka 97. Takze je to uplne jedno, rekl bych.