děkuji za jakoukoliv konstruktivní odpověď
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
El. stahování oken
-
CharlitoCZ
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
mám menší problémek, když u řidiče stáhnu okno, tak je to ok, ale když ho chci vysunout nahoru, tak se mi jako šoupe za hranu dveří, nebo nesedí uplně u sloupku, takže mám škvíru mezí těsnící gumou a oknem, nevíte jak s tim poštelovat? Koukal jsem na ty plastový caflíky co jezděj v tý kolejničce a zdají se být ok, trochu jsem tam dopoutahoval matky, ale taky žádná změna?
-
error-motohanz
- Klubové ID: 2256
-
error-motohanz
-
CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
-
CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
-
error-motohanz
-
CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
-
CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
ajfel píše:vyresil jsem to bastlenim, jinak mi to bohuzel neslo ..![]()
i kdyz jsem to seridil nadoraz, furt mi od sloupku kus chybelo, tak jsem ten doraz protah ... vyvrtal jsem tam diiirku ....![]()
neni to urcite v poradku, ale nevedel jsem , co s tim a takhle to funguje uz pul roku ...![]()
petr
-
Pavel H
- Klubové ID: 98
Jestli to mas praskly, tak zajed na vrakoviste a kup ten mechanizmus. Muze se Ti taky stat, ze to okno otevres a uz ho nezavres. Vlastni zkusenostCharlitoCZ píše:ok, díky, zkusim to máznout, ale když jsem to teď měl rozebraný, tak to vypadá že tam mám prasklej takovej ocelovej úchyt co je pod pákou na otvírání dveří, zkusim to nejprve namazat, jinak mě čeká asi koupě těch nůžek
-
ajfel
- Klubové ID: 321
ja to potahnul jednou a je to ok ... zadny defekt jsem nikde nezjistil ...CharlitoCZ píše:
tohle mě už taky napadlo
akorát mám strach co když to budu muset protahovat dál a dál a dál
nicméně to zkusim a uvidim, ono to nějak dopadne, novej mechanizmus mužu koupit dycky
urcite je neco nekde blbe, ale nevim co. kdyby se to melo zhorsovat, resit bych to jinak, ale jak jsem psal, funguje to ok ...
auto uz jsem s nedolehajicim okynkem koupil ...
petr
Tenhle problém sem taky řešil a koupil jsem auto stím, nakonec udělal vše možné jak různě promazat atd. a vydrželo to tak týden pak zase opět to vyjíždělo, nakonec mi prdla stahovačka, koupil jsem novou cca 1000 a přehodil, nakonec jsem zjistil že dveře byly měněné a dobrák nedal dveře kde byla elektrika, ale manual a převrtal to....no a to byl celej problém.
-
error-motohanz
-
error-motohanz
jj koukal sem i v ETK máš pravdu, ale fakt se mě ptali a tvrdili mi to a díky tomu že ty moje dveře bejvalé měli o pár direk více věřil sem tomu no, každopádně sem dal jiné dveře a byl klid, fakt stím už nešlo nic dělat, furt se to křížilo no hrůza.Jinak teď to budu podstupovat znova díky tomu že mi ometli bok. 
-
error-motohanz
-
CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
táák
musim se pochlubit, závada odhalena a opravena, byl tam prasklej takovej plech, kterej je mezi klikou a tou největší částí mechanizmu, celkem robustní, takže fakt nevim, jak jsem to dokázal rupnout, nicméně jsem si z opravdu pořádnýho železa "vykoval" novej držák, pomocí zničenejch 4 vrtáků udělal otvory a už to fachá
děkuji za rady
musim se pochlubit, závada odhalena a opravena, byl tam prasklej takovej plech, kterej je mezi klikou a tou největší částí mechanizmu, celkem robustní, takže fakt nevim, jak jsem to dokázal rupnout, nicméně jsem si z opravdu pořádnýho železa "vykoval" novej držák, pomocí zničenejch 4 vrtáků udělal otvory a už to fachá
děkuji za rady