Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

El. stahování oken

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
CharlitoCZ
Klubové ID: 541
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od CharlitoCZ »

mám menší problémek, když u řidiče stáhnu okno, tak je to ok, ale když ho chci vysunout nahoru, tak se mi jako šoupe za hranu dveří, nebo nesedí uplně u sloupku, takže mám škvíru mezí těsnící gumou a oknem, nevíte jak s tim poštelovat? Koukal jsem na ty plastový caflíky co jezděj v tý kolejničce a zdají se být ok, trochu jsem tam dopoutahoval matky, ale taky žádná změna? :(
děkuji za jakoukoliv konstruktivní odpověď :wink:
Petr_1

#2 Příspěvek od Petr_1 »

error-motohanz
Klubové ID: 2256

#3 Příspěvek od error-motohanz »

clovece to se to tu resilo mockrat dej vyhledat.....je nekolik pricin... :wink:
Pavel H
Klubové ID: 98

#4 Příspěvek od Pavel H »

Nemusis to ani moc procitat. Jako prvni zkus namazat ty vodici listy.
error-motohanz

#5 Příspěvek od error-motohanz »

jojo namaznout listy a pak mas tam takovyz nuzkovy rameno se sroubem tak povolit, dorazit rameno a utahnout....
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od CharlitoCZ »

ok, díky, zkusim to máznout, ale když jsem to teď měl rozebraný, tak to vypadá že tam mám prasklej takovej ocelovej úchyt co je pod pákou na otvírání dveří, zkusim to nejprve namazat, jinak mě čeká asi koupě těch nůžek :(
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od CharlitoCZ »

mno, tak jsem prostříkal tu gumu u sloupku (nahoře u okna), ale nějak je to furt stejný, pokaždý pak musim to okno ručně o pár cm zatlačit aby jelo podél dveří, takže okno zavírám asi na 5x s tim, že pak musim ještě šroubovákem vytáhnout tu gumu :cry:
error-motohanz

#8 Příspěvek od error-motohanz »

no tak to je pakarna no.....mas to rozbity.... :D ...ne sory jde o to jestli mas ten mechnizmus zdeformovanej tak to bude tim, a zkousel jsi dotahnout to rameno na doraz?
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od CharlitoCZ »

error-motohanz píše:no tak to je pakarna no.....mas to rozbity.... :D ...ne sory jde o to jestli mas ten mechnizmus zdeformovanej tak to bude tim, a zkousel jsi dotahnout to rameno na doraz?
jj, mělo by bejt :(
ajfel
Klubové ID: 321

#10 Příspěvek od ajfel »

vyresil jsem to bastlenim, jinak mi to bohuzel neslo .. :?
i kdyz jsem to seridil nadoraz, furt mi od sloupku kus chybelo, tak jsem ten doraz protah ... vyvrtal jsem tam diiirku .... :oops:
neni to urcite v poradku, ale nevedel jsem , co s tim a takhle to funguje uz pul roku ... :twisted:
petr
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od CharlitoCZ »

ajfel píše:vyresil jsem to bastlenim, jinak mi to bohuzel neslo .. :?
i kdyz jsem to seridil nadoraz, furt mi od sloupku kus chybelo, tak jsem ten doraz protah ... vyvrtal jsem tam diiirku .... :oops:
neni to urcite v poradku, ale nevedel jsem , co s tim a takhle to funguje uz pul roku ... :twisted:
petr
:lol: tohle mě už taky napadlo :D akorát mám strach co když to budu muset protahovat dál a dál a dál :lol: nicméně to zkusim a uvidim, ono to nějak dopadne, novej mechanizmus mužu koupit dycky :?
Pavel H
Klubové ID: 98

#12 Příspěvek od Pavel H »

CharlitoCZ píše:ok, díky, zkusim to máznout, ale když jsem to teď měl rozebraný, tak to vypadá že tam mám prasklej takovej ocelovej úchyt co je pod pákou na otvírání dveří, zkusim to nejprve namazat, jinak mě čeká asi koupě těch nůžek :(
Jestli to mas praskly, tak zajed na vrakoviste a kup ten mechanizmus. Muze se Ti taky stat, ze to okno otevres a uz ho nezavres. Vlastni zkusenost :-(
ajfel
Klubové ID: 321

#13 Příspěvek od ajfel »

CharlitoCZ píše:
:lol: tohle mě už taky napadlo :D akorát mám strach co když to budu muset protahovat dál a dál a dál :lol: nicméně to zkusim a uvidim, ono to nějak dopadne, novej mechanizmus mužu koupit dycky :?
ja to potahnul jednou a je to ok ... zadny defekt jsem nikde nezjistil ...
urcite je neco nekde blbe, ale nevim co. kdyby se to melo zhorsovat, resit bych to jinak, ale jak jsem psal, funguje to ok ...
auto uz jsem s nedolehajicim okynkem koupil ...
petr
Slid
Klubové ID: 1699

#14 Příspěvek od Slid »

Tenhle problém sem taky řešil a koupil jsem auto stím, nakonec udělal vše možné jak různě promazat atd. a vydrželo to tak týden pak zase opět to vyjíždělo, nakonec mi prdla stahovačka, koupil jsem novou cca 1000 a přehodil, nakonec jsem zjistil že dveře byly měněné a dobrák nedal dveře kde byla elektrika, ale manual a převrtal to....no a to byl celej problém.
error-motohanz

#15 Příspěvek od error-motohanz »

to je prece fuk ne? dvere jsou stejny, na tech nuzkach je budto klicka nebo motorek....v tom to neni Slide
Slid

#16 Příspěvek od Slid »

Tak to nevím, ale mě vždy bylo tvrzeno ikdyž jsem sháněl dveře zda-li byly v el. nebo manual a byl to holej plech!Tak nevím no..A co sem měl staré dveře byly tam díry a okus vedle nově vrtané díry....
error-motohanz

#17 Příspěvek od error-motohanz »

ja ted menil manual za elektriku a bez problemu....zadnej rozdil..... :wink:
Slid

#18 Příspěvek od Slid »

jj koukal sem i v ETK máš pravdu, ale fakt se mě ptali a tvrdili mi to a díky tomu že ty moje dveře bejvalé měli o pár direk více věřil sem tomu no, každopádně sem dal jiné dveře a byl klid, fakt stím už nešlo nic dělat, furt se to křížilo no hrůza.Jinak teď to budu podstupovat znova díky tomu že mi ometli bok. :roll:
error-motohanz

#19 Příspěvek od error-motohanz »

daval jsem tam prave dvere kde byla elektrika, ty sem predelal na manual a po case jsem zase daval elektriku zpatky....a jinak pekny no,to me pred casem taky vometli...
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od CharlitoCZ »

táák :)
musim se pochlubit, závada odhalena a opravena, byl tam prasklej takovej plech, kterej je mezi klikou a tou největší částí mechanizmu, celkem robustní, takže fakt nevim, jak jsem to dokázal rupnout, nicméně jsem si z opravdu pořádnýho železa "vykoval" novej držák, pomocí zničenejch 4 vrtáků udělal otvory a už to fachá :D
děkuji za rady :wink:
Odpovědět